Златна рибка / Zlatna ribka

zlatnaribka-store-photo

Златна рибка е първата верига магазини, специализирани в луксозната козметика за коса. С индивидуалната консултация, богатото изобилие от продукти и атрактивните предложения, се стремим напълно да задоволим нуждите при грижа за косата. Фирмата е официален вносител за България на марките – Macadamia, Eprouvage, Philip Kingsley, O‘Right, Lakme, Marrakesh, Hemp Seed, Mediceuticals, Dessata, Subrina, Olioseta, Aphogee, ColorpHlex, Cerrioti, Beauty Armour, EXL, както и успешен партньор с официалните вносители на топ марки за коса за България. В магазините се предлагат още – бои за коса, аксесоари и уреди за стилизиране.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

black-friday-2022-1080-date (1)

Double Black Friday в Златна рибка

Double Black Friday  в Златна рибка с отстъпки до – 50% на премиум марки от 18 до 27 ноември!

Sofia-Zlatna-ribka-The-Mall-min

Mагазин Златна рибка няма да работи в периода 31.10-5.11

Скъпи приятели, искаме да ви информираме, че магазин Златна рибка няма да работи в периода 31.10-5.11 /включително/, поради ремонтни дейности. Ще ви очакваме отново на 6 ноември /неделя/ в обновения и по-голям магазин Златна рибка. Благодарим за разбирането!

ZR-rojden-den-15-15-procenta-600-600

Златна рибка стана на 15 години!

15 години, за които се превърнахме в национален феномен със стотици хиляди лоялни клиенти, опиянени от света на красотата! 15 години, в които подбираме за вас доказани световни марки козметика, някои от които можете да откриете само и единствено при нас в България! 15 години, за които открихме 13 магазина в най-големите градове в страната и достигнахме […]

unnamed (8)

До -50% в Zlatna Ribka

Black week в Zlatna Ribka. Възползвай се от намаления до -50%. Промоцията ще е валидна до 28.11.2021 г.