Златна рибка / Zlatna ribka

zlatnaribka-store-photo

Златна рибка е първата верига магазини, специализирани в луксозната козметика за коса. С индивидуалната консултация, богатото изобилие от продукти и атрактивните предложения, се стремим напълно да задоволим нуждите при грижа за косата. Фирмата е официален вносител за България на марките – Macadamia, Eprouvage, Philip Kingsley, O‘Right, Lakme, Marrakesh, Hemp Seed, Mediceuticals, Dessata, Subrina, Olioseta, Aphogee, ColorpHlex, Cerrioti, Beauty Armour, EXL, както и успешен партньор с официалните вносители на топ марки за коса за България. В магазините се предлагат още – бои за коса, аксесоари и уреди за стилизиране.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

unnamed (8)

До -50% в Zlatna Ribka

Black week в Zlatna Ribka. Възползвай се от намаления до -50%. Промоцията ще е валидна до 28.11.2021 г.

Men’s days в Златна рибка

Всички продукти, подходящи за мъже в магазин Златна рибка, са с -20% отстъпка през април. Открий верен съюзник в поддържането на оформена брада и безупречна прическа в категория „ЗА МЪЖЕ“ на Златна рибка.

Празник на италианските бои в Златна рибка

Време е за боядисване, време е за пролетно разкрасяване! Освежи цвета на косата си, промени визията си или просто прикрий белите коси. Италианските бои в Златна рибка са в двойни опаковки (100 мл), което ги прави достатъчни, дори и за по-дългите коси. Купи ги сега с -25% отстъпка до 30 април /включително/.

Ellwo в Златна рибка

НОВО в Златна рибка! Златна рибка ти представя Ellwo /Елво/ – супер луксозна шведска козметика за разкошна коса! Формулите с бленд от първокласни и ефективни съставки, положени в изискани опаковки, те отвеждат към върховните бюти ритуали. Ellwo те приканва в света на безграничния лукс, в който косата изглежда само по един начин – здрава, блестяща […]