Златна рибка / Zlatna ribka

05-magazin-zlatna-ribka-the-mall-sofia-min

Златна рибка е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България от 2007 г. насам. Разположени в най-големите градове в България и онлайн, магазините са с изключителна селекция от премиум козметични марки, възможност за индивидуална професионална консултация, богато изобилие от продукти и атрактивни предложения. Компанията е официален вносител за България на марките Macadamia, Eprouvage, Philip Kingsley, O‘Right, Lakme, Mediceuticals, Dessata, Olioseta, Aphogee, ColorpHlex, Neuma, L’Alga, Muran, CHI, Crescina, Fillerina, както и успешен партньор с официалните вносители на топ марки за коса за България, включително бои за коса, аксесоари и уреди за стилизиране.

Златна рибка е национален феномен със стотици хиляди лоялни клиенти, опиянени от света на красотата. Предлага вълнуващо шопинг изживяване, с екип от обучени консултанти, които са насреща, за да помогнат с експертен съвет, съобразен с индивидуалните нужди.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Zlatna Ribka Italian-Week-post

Седмица на италианските бои в Zlatna Ribka

Ciao Bella! Осигури си модна визия с голямото разнообразие от палитри на първокласните италиански бои за коса в Zlatna Ribka, които сега са с -20% отстъпка: Permesse, OLIOSETA, Compagnia del Colore и NOAH! Промоцията е валидна до 07.04! Ще ги откриеш на ниво 1 в The Mall!

black-friday-2022-1080-date (1)

Double Black Friday в Златна рибка

Double Black Friday  в Златна рибка с отстъпки до – 50% на премиум марки от 18 до 27 ноември!

Sofia-Zlatna-ribka-The-Mall-min

Mагазин Златна рибка няма да работи в периода 31.10-5.11

Скъпи приятели, искаме да ви информираме, че магазин Златна рибка няма да работи в периода 31.10-5.11 /включително/, поради ремонтни дейности. Ще ви очакваме отново на 6 ноември /неделя/ в обновения и по-голям магазин Златна рибка. Благодарим за разбирането!

ZR-rojden-den-15-15-procenta-600-600

Златна рибка стана на 15 години!

15 години, за които се превърнахме в национален феномен със стотици хиляди лоялни клиенти, опиянени от света на красотата! 15 години, в които подбираме за вас доказани световни марки козметика, някои от които можете да откриете само и единствено при нас в България! 15 години, за които открихме 13 магазина в най-големите градове в страната и достигнахме […]