WMF

wmf

От 1853 г. WMF превръща храненето и приготвянето на ястия и напитки в специално изживяване навсякъде по света. Марката е знак за изящни и висококачествени прибори и аксесоари за масата и дома, както и функционални съдове за готвене.

Днес WMF e винаги близо до Вас. Богатият асортимент на марката можете да намерите в магазините за специализирана търговия, както и в над 190 собствени филиали в Германия, Австрия, Франция, Швейцария и България. Марката WMF е представена в повечето европейски страни, както и в САЩ, Япония и Китай със собствени дъщерни дружества. Продуктите на WMF може да намерите в 90 страни по светa.

От самото начало дизайнът е основна част от фирмената философия. Всеки продукт притежава собствено уникално излъчване. Креативният екип на WMF си партнира с именити дизайнери от цял свят и различни браншове. Ние разбираме дизайнa като съвкупност от естетика, функционалност и полза при употреба. В центъра на всичко това винаги стои клиентът. Продуктите на WMF доставят на нашите клиенти едно емоционално преживяване при подготовката, готвенето, храненето или напитките. Доказателство за успехът на WMF в това начинание са множеството отличия, които дружеството получава всяка година.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

WMF_Final_SALE_1920x1080px

Финална разпродажба в WMF

Пролетното разчистване освобождава място за чисто нови кухненски аксесоари от WMF на невероятни цени от финалната им разпродажба! Периодът на кампанията е от 08.02.2024 г. до 06.03.2024 г. Намери ги на ниво 0 в The Mall!

WMF_WinterSale_1920x1080px_BG

Зимна разпродажба в WMF

Подари си качествени съдове за готвене и електроуреди за дома от зимната разпродажба на WMF само сега на неустоими цени! Периодът на промоцията е от 08.01. до 07.02.! Ще ги откриеш на ниво 0 в The Mall!

WMF_Grill_1920x1080px

Сезон на барбекюто WMF

Тази година пролетта може да закъснява малко, но с WMF сезонът на барбекюто може да започне още сега! Независимо дали сочно месо, крехка риба или хрупкави зеленчуци – нашите скари са подходящи за градината, на балкона или на закрито.

WMF_SALE_FBpost+logo

Зимна разпродажба на WMF

Голямата зимна разпродажба на WMF започна! Открийте нашите специални предложения във фирмените ни магазини.