WMF

wmf

От 1853 г. WMF превръща храненето и приготвянето на ястия и напитки в специално изживяване навсякъде по света. Марката е знак за изящни и висококачествени прибори и аксесоари за масата и дома, както и функционални съдове за готвене.

Днес WMF e винаги близо до Вас. Богатият асортимент на марката можете да намерите в магазините за специализирана търговия, както и в над 190 собствени филиали в Германия, Австрия, Франция, Швейцария и България. Марката WMF е представена в повечето европейски страни, както и в САЩ, Япония и Китай със собствени дъщерни дружества. Продуктите на WMF може да намерите в 90 страни по светa.

От самото начало дизайнът е основна част от фирмената философия. Всеки продукт притежава собствено уникално излъчване. Креативният екип на WMF си партнира с именити дизайнери от цял свят и различни браншове. Ние разбираме дизайнa като съвкупност от естетика, функционалност и полза при употреба. В центъра на всичко това винаги стои клиентът. Продуктите на WMF доставят на нашите клиенти едно емоционално преживяване при подготовката, готвенето, храненето или напитките. Доказателство за успехът на WMF в това начинание са множеството отличия, които дружеството получава всяка година.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

WMF_Grill_1920x1080px

Сезон на барбекюто WMF

Тази година пролетта може да закъснява малко, но с WMF сезонът на барбекюто може да започне още сега! Независимо дали сочно месо, крехка риба или хрупкави зеленчуци – нашите скари са подходящи за градината, на балкона или на закрито.

WMF_SALE_FBpost+logo

Зимна разпродажба на WMF

Голямата зимна разпродажба на WMF започна! Открийте нашите специални предложения във фирмените ни магазини.

FACM_post_1080x1080px

Нова серия кафе машини от WMF Perfection

Новата серия кафе машини WMF Perfection има грижата напитката изцяло да отговаря на личния ви вкус. Открийте я във фирмените магазини на WMF!

WMF_Xmas_FBPost

Намерете перфектния подарък в WMF

Коледа наближава и е време за подаръци! Подарете качество, неповторим дизайн и повече от 160 години традиция! Открийте перфектния подарък в нашите фирмени магазини. За да бъде подаръка наистина перфектен, ние ще го опаковаме за Вас безплатно от 28.11.2022 – 08.01.2023г.