WMF

wmf

От 1853 г. WMF превръща храненето и приготвянето на ястия и напитки в специално изживяване навсякъде по света. Марката е знак за изящни и висококачествени прибори и аксесоари за масата и дома, както и функционални съдове за готвене.

Днес WMF e винаги близо до Вас. Богатият асортимент на марката можете да намерите в магазините за специализирана търговия, както и в над 190 собствени филиали в Германия, Австрия, Франция, Швейцария и България. Марката WMF е представена в повечето европейски страни, както и в САЩ, Япония и Китай със собствени дъщерни дружества. Продуктите на WMF може да намерите в 90 страни по светa.

От самото начало дизайнът е основна част от фирмената философия. Всеки продукт притежава собствено уникално излъчване. Креативният екип на WMF си партнира с именити дизайнери от цял свят и различни браншове. Ние разбираме дизайнa като съвкупност от естетика, функционалност и полза при употреба. В центъра на всичко това винаги стои клиентът. Продуктите на WMF доставят на нашите клиенти едно емоционално преживяване при подготовката, готвенето, храненето или напитките. Доказателство за успехът на WMF в това начинание са множеството отличия, които дружеството получава всяка година.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

WMF_SummerSale_1440x760px

Лятна кампания в WMF

Независимо дали търсиш сватбен подарък или просто допълнение към домашните кухненски уреди и аксесоари, в WMF ще откриеш всичко необходимо за перфектната трапеза! Периодът на лятната кампания е от 28.06 до 31.07! Намери ги на ниво 0 в The Mall!

WMF_BBQ_2_2024_1920x1080px

Сезонът на барбекюто в WMF

Хубавите мачове са там, където е барбекюто, а стара повеля гласи, че пособията от WMF прибавят бонус късмет към любимия ти футболен отбор! Разгледай разнообразните кухненски пособия за барбекю от 07.06 до 27.06! Намери ги на ниво 0 в The Mall.

WMF_BBQ_2024_fb_post

Открий сезона на барбекюто с WMF

Знаем, че нямаш нужда от допълнителна мотивация да спретнеш едно барбекю този уикенд, но все пак ще ти я дадем! Само от 09.05 до 05.06 в WMF ще откриеш специални кухненски аксесоари за барбекю на страхотни цени! Намери ги на ниво -2 в The Mall!

WMF_Spring_webbanners_1440x760

Посрещни пролетта с WMF

Освен навън пролетта може да присъства и в кухнята ти! Обнови кухненските си аксесоари със свежите колекции на WMF на ниво 0 в the Mall!