U.S. POLO ASSN.

20180727_152123-jpg

Добре дошли в магазините на  U.S. POLO ASSN. – едноименната марка на най-старата асоциация по поло спорт в света, намираща се в Америка и Канада, предлагаща мъжко, дамско и детско облекло, обувки, чанти, аксесоари, бельо и домашен текстил.

U.S. POLO ASSN. – марката, която е  вдъхновена от величествената игра на кралете – поло, превърнала се в начин на живот, пренасящ природата в града!

Мисията на U.S. POLO ASSN е именно това – в градския начин на живот  да бъде пренесен духът и аристократизма на играта поло! Водени от това са и винаги актуалните и модни колекции, от които лъха жизненост, заложена в природо съобразния начин на живот!

Всички Вие, които предпочитате елегантния – кежуал стил и комфорта в ежедневието си,  и не допускате компромис във външния си вид и елегантност, U.S. POLO ASSN. Ви предлага безкраен избор! Колекциите се приготвят с изключителна прецизност,  те са съобразени   и с най изтънчения вкус! – за да запазите едновременно изискаността си, и своята индивидуалност. Именно затова колекциите ни са безкрайно комбинативни и подходящи както за ежедневието,  така и за почивните Ви дни!

В разнообразието от многобройни артикули във всичките ни колекции са взаимствани цветове, форми и елементи от красотата и неповторимото изящество на природата. Моделите на нашата марка са с линии и кройки в изцяло доминиращ аристократичен и джентълменски стил!

Високото качество на продуктите ни, естествените материи,  удобни  и  модерни линии ще повишат вашето самочувствие по всяко време на деня!

За вашия неповторим стил и перфектен избор ще се погрижат нашите професионални консултанти.

ТОВА Е НАШАТА МИСИЯ!

Очакваме Ви!

 

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ