Точици / Tochici

tochici-store-photo

ТОЧИЦИ е новата търговска марка на  „Бокал-С ” ООД.

Компанията е вносител и търговец на детски стоки и играчки с  дългогодишен опит  от над 25 години на българския пазар. Основните ни партньори са от Белгия, Испания , Тайланд и Германия. Дистрибутираме  стоки и на най-добрите български производители.

Дружеството разполага със складова база и офис за търговия на едро,  както и с изградена магазинна мрежа от  10 магазина в гр. София.

Компанията предлага основно облекла за бебета и деца до  16 години. Портфолиото й се допълва от аксесоари, обувки,  играчки, книжки.

За цялото това време имаме изградена концепция, в която ще откриете всичко необходимо за бебета от 0 месеца до деца на 16 години. Винаги сме се старали да Ви поднесем най-високото качество съчетано с послените модни тенденции в бебешката и детската мода.

За да отговорим и на най-високите изисквания на нашите клиенти, проверяваме качеството на дрешките и аксесоарите, които внасяме и произвеждаме, както и следим световните модни тенденции.  При нас ще получите качествено обслужване, професионален съвет и голямо разнообразие от качествени бебешки и детски дрешки.

Вашите деца са нашият приоритет!

Заповядайте всеки ден от 10.00 до 22.00 часа.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ