Timeout

Timeout — The Mall

ИСТОРИЯ
Марката TIMEOUT е създадена в Калифорния през 1992 г. от група млади дизайнери, решени да предложат модна линия, отговаряща на оптимистичния начин на живот и уникалната свобода на духа в Калифорния.
От самото начало целта е една: позитивен и достъпен бранд, олицетворяващ любовта към живота, жаждата да се насладим на свободното си време и да открием своя начин за реакция срещу безличното и забързано ежедневие в днешния свят; реакция срещу еднообразието и безличния стил, които модните корпорации-гиганти неволно налагат, гонейки мащабност на продажбите, за сметка на оригиналността и свободата на модните тенденции.
Всичко това е заложено в името на марката – TIMEOUT, както и в девиза Feel Alive – времето за почивка, от което всички имаме нужда, от глътката въздух, която да си поемем и да почувстваме, че животът е удоволствие и всеки миг може да ни направи щастливи и да е повод за празник. ЗА TIMEOUT
Ние вярваме, че дрехите не трябва да се носят като символ на престиж. Истинската марка трябва да бъде просто синоним на удобно и ефектно облекло. Добрата марка изцяло се придържа към иновациите и новите стилове, и е в постоянно търсене на оригинални дизайн, кройки и модели.
С други думи, ние създадохме TIMEOUT, за да се погрижим за всички, готови да живеят живота си на пълни обороти, заобиколени от приятели, любов и щастие, толерантни към различността и имащи достатъчно вяра в себе си, за да не пилеят излишни усилия за отдаване на собственото си его.

След като видяхме, че идеята за TIMEOUT и стартовите ни колекции намериха своето признание сред любителите на модата с подобна житейска философия, ние смело прекосихме океана и през 1995 г. представихме марката си в много европейски страни.
Верен на първоначалните си идеи, брандът TIMEOUT се превърна в нарастващото глобално семейство на дизайнери и приятелски настроен персонал от всички краища на света, обединено от общата и безусловна всеотдайност към философията ни: ЧУВСТВАЙ СЕ ЖИВ.

ФИЛОСОФИЯ И МИСИЯ НА МАРКАТА
Водещата философия на всяка TIMEOUT колекция е дълбоко вкоренена в свободния дух и любовта към живота на вечно младите калифорнийци.

Чувствай се жив и изживей безкрайно дългото лято, плавайки по златния калифорнийски бряг или шляейки се с приятели – както ти харесва.
Нашите дрехи са за хората, които търсят съвременни ежедневни облекла, залагат на високото качество и на кройките, които най-добре прилягат на собствените им тела, а не са създадени за супермодели.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ
Модерни и разкрепостени хора, чувстващи се на възраст между 20 и 25 г., независимо, че реалната им възраст може да е от 16 до 45 г.

КОЛЕКЦИЯТА
Всеки артикул в нашата колекция е майсторски изработен с една-единствена цел – да се превърне в любима част от Вашия гардероб.
Ние ще направим така, че тениската ни да е винаги най-отгоре в гаредероба Ви… Дънките, които по принцип никога „не потъват“, да вземате направо от сушилнята… А якето да е винаги „в готовност“ на облегалката на стола Ви…
В основата на колекциите ни са заложени вечно актуални елементи, които, в съчетание с качеството, на което особено държим, дават живот на дрехата дълго след края на сезона и я правят независима от бързо изчезващите тенденции.
Тъканите, които използваме, са основно на базата на естествени материали като лен, памук и вълна. Синтетичните материали могат да бъдат само допълнение, с което да осигурим по-добра визия на облеклата.
Дали става дума за тениска, пуловер, дънки или яке – вниманието ни към всеки детайл е еднакво високо – от подбора на плата и десена, през кройката, до ушиването и завършването на дрехата – всичко това, за да Ви гарантираме най-високо качество, максимален комфорт и трайност.
В ерата на високите технологии ние все още изработваме повечето от нашите щампи, етикети и други детайли по старомодния начин – на ръка, за да добавим автентичност и оригиналност.
Най-голямата ни награда е да узнаем, че нашите творения са любимите Ви попълнения в гардероба, от които не се отказвате лесно. Горди сме и с нашите прецизни кройки, които прилягат перфектно, като изработени специално за Вас..

МАГАЗИНИТЕ
“ДОБРЕ ДОШЛИ ВКЪЩИ“
С цел да увеличим удоволствието Ви от пазаруването, ние изградихме магазините TIMEOUT с нова концепция, която позволява да се насладите максимално и да направите своя избор в една комфортна среда, където любезният ни и ненатрапчив персонал ще Ви помогне да откриете следващата си любима дреха.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://timeoutjeans.com/
  • Телефон: +359 888 313 753
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ТО_seasonal sale

Сезонно намаление в Timeout

Възползвай се от сезонни намаления до -50% в Timeout на избрани модели. *Първоначалната и намалената цена са посочени на етикета. *Притежателите на карти по лоялни програми ползват допълнителни 5% на цялата сметка.

Sticker-70x70cm-JachetesiPulovere-30%-LEE COOPER.cdr

-30% в Lee Cooper и Timeout

Възползвай се от -30% на якета и пуловери в магазини Lee Cooper и Timeout до 26.11. *Отстъпката от -30% важи за определени модели* и се дава на касата в магазина от бялата цена на етикета. *Отнася се за всички модели на редовна бяла цена. Модели маркирани с етикет „Special Price”/”Excellent Price” не са част от промоцията.

timeout_1000x1000

Fashion days в Timeout

До 12.10 включително в магазин Timeout ще се проведе промоция „Fashion Days -30%“. *Отстъпката от -30% се отнася за модели нова колекция на редовна цена и се отразява на касата в магазина.

-50% на избрани модели в KVL by Kenvelo, Lee Cooper и Timeout

Промоцията се отнася за артикули от колекции Пролет/Лято 2021 с търговска марка KVL by Kenvelo, Lee Cooper и Timeout. Артикули маркирани с етикет „BEST PRICE/SPECIAL PRICE/EXCELLENT PRICE“ не са част от промоцията. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и не се комбинира с други промоции и намаления, в това число клиентски карти по всички […]