Тай Спа / Thai Spa

Най-добрите тай спа центрове в сърцето на София. Нашите терапевти са от тайландски произход и владеят до съвършенство техниките на тайландския лечебен и релаксиращ масаж. Отпусни се в уникална тайландска обстановка и ревитализирай тялото си.

В Thai SPA предлагаме обширна гама от масажи, скрaбове и маски. Нашите терапевти ще те пренесат в състояние на абсолютен релакс, като използват натурални и органични продукти. След процедурите ни ще се събудиш освежен и подмладен.

В нашата ритуална книга ще намериш специално подбрани процедури, създадени за перфектен балас на духа и тялото. Нашите терапии приемат холистичен подход към физическото и духовно благосъстояние. Вдъхновени от традиционните азиатски лечебни философии, създадени преди повече от 3000 години, нашите процедури се основават на принципите за баланс и хармония на тялото и душата.

Нашите продукти са създадени от най-добрите органични съставки, чисти растителни и етерични масла. Те балансират и освобождават напрежението, възстановяват мира и хармонията в тялото и те пренасят в състояние на абсолютно блаженство.

SALT ME – Верига солни стаи СОЛТ МИ. Стаите SALT ME, наричани още халокамери, са покрити с висококачествена природна сол. Декорът е приказен, за да създаде атмосфера, нетипична за обкръжаващата среда в натовареното ежедневие. Терапията се осъществява чрез генератор, впръскващ сух аерозолен мединцинска сол или още натриев хлорид. От теб се изисква просто да дишаш и да се насладиш на необичайно чистия въздух.