Аптеки Subra

subrapic

Аптеки SUBRA са развита търговска верига с дългогодишен опит, квалифицирано обслужване и богато портфолио, иновативност в изграждане на обектите, персонален подход и стил на обслужване.

64-те обекта, разположени на ключови места в цялата страна, предлагат медикаменти, консумативи и дермо козметика на атрактивни цени  с доказано високо качество.  Професионално консултираните и доволни клиенти са водещ приоритет за екипa на аптеките. Аптеки SUBRA предлагат разнообразни продукти с преференциални отстъпки за лекарства без рецепта, хранителни добавки и  козметика. За улеснение на своите клиенти аптеката работи със Здравната каса. Продуктовата гама включва висок клас дермои селективна  козметика от наложили се производители: La Roche-Posay, Avene, A-derma, Uriage, Eucerin, Apivita, Nuxe,  Vichy, Lierac, Galenic и др.

С грижа и внимание за Вас и Вашето здраве!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

May-2024-750x360px

Грижа за теб и твоето дете в Аптеки Subra

Здравето е приоритет, а грижата за теб върви ръка за ръка с тази за твоето дете. Само през месец май в Аптеки Subra при покупка над 50 лв. получаваш -15% отстъпка на детска дермо козметика и хранителни добавки, за да се подготвиш за лятото. Всичко, от което имаш нужда, те очаква в Аптеки Subra на […]

7 750 360

Промоция на слънцезащита в Subra

Слънчевите лъчи не са за изпускане, но за да им се наслаждаваш пълноценно, имаш нужда от правилна слънцезащита! В аптеки Subra ще откриеш любими марки с до -50% намаление! Намери ги на ниво 0 в The Mall!

1800x920

ЗАСИЯЙ НА БАЛА С АПТЕКИ СУБРА!

Осигури си безупречен вид на бала с козметика от аптеки Субра. Ела в аптека Субра в The Mall до 24.05 и се възползвай от намаления до 30% на водещи козметични брандове.

March_2023_Banner-Digital_800x800px

Месец на жената в Subra

В месеца на любовта аптека Subra ти предлага до -30% на избрани марки.