Sport Vision – временно затворен за обновяване

Скъпи клиенти, магазин Sport Vision е временно затворен за обновяване. Ще ви очакваме отново през месец септември в Sport Vision The Mall, изграден спрямо стандартите на най-новата концепция на веригата и с още повече и по-неустоими предложения!

______________________

Sport Vision е една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите. Компанията се разпростира с над 300 обекта на 9 пазара – България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Румъния, Словения, Хърватия, Македония, Албания и Черна Гора. Sport Vision предлага в портфолиото си брандове, лидери в спортния бранш като Adidas, Nike, Converse, Puma, Reebok, Champion, New Balance, Ellesse, Umbro и други. Концепцията на Sport Vision е мултибранд магазин, който предоставя разнообразие от стоки за мъже, жени и деца в различни категории спорт – Футбол, Бягане, Фитнес, Баскетбол, Лайфстайл, както и специализирана екипировка за зимни и летни спортове.

Мисията ни е да предлагаме на своите клиенти най-доброто обслужване на атрактивни цени, за да можем да бъдем заедно във форма.

Ние вярваме, че спортът е начин на живот.

Повече за Sport Vision ще откриете на: www.sportvision.bg

 

MIR_6248-min MIR_6253-min

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

rsz_sv_stz_3

Временно затворен за обновяване

  Скъпи клиенти, магазин Sport Vision е временно затворен за обновяване. Ще ви очакваме отново през месец Септември, в Sport Vision The Mall, изграден спрямо стандартите на най-новата концепция на веригата и с още повече и по-неустоими предложения!

final sale 70% 1200x1200

Финално намаление в Sport Vision

Финално намаление до -70% в магазини Sport Vision – само от 12 февруари до 11 март 2022! Изглеждай и се чувствай страхотно в свободното време или докато спортуваш и само сега се възползвай от -10% допълнителна отстъпка за вече намалени артикули от топ брандовете Nike, Adidas, New Balance, Puma, Reebok и Under Armour и -20% допълнителна отстъпка за вече намалени артикули от брандовете Champion, […]

SALE SV square

Намаления в Sport Vision

Изглеждай страхотно и се чувствай невероятно в свободното време или докато практикуваш любимия си спорт! А защо да не зарадваш и любим човек с желан подарък за Коледа – само сега на специална цена! Възползвай се от отстъпка до -40% от цената на избрани модели спортни обувки, дрехи и аксесоари от колекция есен-зима 2021, в магазин Sport […]

До -30% в Sport Vision

Отстъпки до -30% ще те очакват в магазина на Sport Vision до 28.11.2021.г