Sport Vision

IMG_7543_1_11zon

 

Sport Vision е една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите. Компанията се разпростира с над 300 обекта на 9 пазара – България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Румъния, Словения, Хърватия, Македония, Албания и Черна Гора. Sport Vision предлага в портфолиото си брандове, лидери в спортния бранш като Adidas, Nike, Converse, Puma, Reebok, Champion, New Balance, Ellesse, Umbro и други. Концепцията на Sport Vision е мултибранд магазин, който предоставя разнообразие от стоки за мъже, жени и деца в различни категории спорт – Футбол, Бягане, Фитнес, Баскетбол, Лайфстайл, както и специализирана екипировка за зимни и летни спортове.

Мисията ни е да предлагаме на своите клиенти най-доброто обслужване на атрактивни цени, за да можем да бъдем заедно във форма.

Ние вярваме, че спортът е начин на живот.

Повече за Sport Vision ще откриете на: www.sportvision.bg

IMG_7543_1_11zonIMG_7540Кадър 2Кадър 3IMG_7556


ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

SV-1200x1200

ДО -50% в Sport Vision през януари

Сезонно намаление в Sport Vision! Грабни последните тенденции от най-известните брандове в спортната и лайфстайл мода с отстъпка до 50% само до края на януари!

BF22 BUZZ 1200x1200

Black Friday в Sport Vision

Ела в магазини Sport Vision в периода 24-27.11.2022 и се наслади на отстъпка от 30% на всички артикули в магазина, с изключение на отбелязаните с етикет 20% или Sport&Bonus! Намалението се изчислява на касата на магазина на базата на последната цена, отбелязана на етикета на артикула.

rsz_sv_stz_3

Временно затворен за обновяване

  Скъпи клиенти, магазин Sport Vision е временно затворен за обновяване. Ще ви очакваме отново през месец Септември, в Sport Vision The Mall, изграден спрямо стандартите на най-новата концепция на веригата и с още повече и по-неустоими предложения!

final sale 70% 1200x1200

Финално намаление в Sport Vision

Финално намаление до -70% в магазини Sport Vision – само от 12 февруари до 11 март 2022! Изглеждай и се чувствай страхотно в свободното време или докато спортуваш и само сега се възползвай от -10% допълнителна отстъпка за вече намалени артикули от топ брандовете Nike, Adidas, New Balance, Puma, Reebok и Under Armour и -20% допълнителна отстъпка за вече намалени артикули от брандовете Champion, […]