Sizeer

bg; (1)

Sizeer предлага селекция само от най-добрата улична мода, маратонки и аксесоари, които задължително отговарят на най-новите тенденции и са произведени от най-добрите световни брандове. Марката е известна в България и на европейските пазари, на всички тези, които знаят какво е стрийтуеър и за които сникърсите не са просто обувки.

В Sizeer ще откриеш на едно място нови и класически модели на Nike, adidas, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Lacoste, ellesse, New Era, Timberland и много други – Sizeer започва от маратонките, но не се изчерпва с тях… Тук те очакват най-интересните предложения за обувки от най-добрите марки и с лекота ще избереш суичъри с качулка, джогъри, тениски и аксесоари, с които да ги съчетаеш.

Sizeer от години е известен сред любителите на уличната мода и маратонките в България и в Европа, които ценят качеството и възможността за избор – мрежата от магазини в момента наброява 200, онлайн магазини в 11 държави, както и приложение за пазаруване Sizeer на избрани пазари.