Scent of the East

Capture

Малко известен факт е, че истинската родина на парфюмите не е Франция, а Близкият изток. Парфюмът е донесен в Европа по време на Кръстоносните походи и в началото се е използвал, за да прикрие не до там добрата хигиена в аристократичните среди. В Древния изток обаче парфюмът е имал свещен характер и наред с благородните метали, той е давал израз на благосъстояние, чистота и красота.

„Scent Of The East“ е тук да ви запознае с хилядолетните традиции на Близкия Изток, да усетите различни и екзотични блягоухания, които съответстват на всяка индивидуалност и характер.

При нас може да откриете богата гама от над 300 аромата в широк ценови диапазон. Водещите ни брандове са на марките Swiss Arabian, Al Haramain и Lattafa които са най-големите производители на висококачествени аромати, с фабрики в една от най-богатите страни в света – Обединени Арабски Емирства. Всяка година от фабриките на тези парфюмерийни гиганта се произвеждат над 60 млн. парфюма, които се изнасят в над 100 страни по света.

Когато отворихме нашия щанд в The Mall, се оказа, че и в България нашите парфюми имат много почитатели. До скоро тези парфюми можеха да се закупят само онлайн от сайтове в чужбина, но вече може да дойдете на нашия щанд в сърцето на един от най-популярните търговски центрове в София и да оставите уханието да ви пренесе в един екзотичен свят.

 

 

  • Работно време: 10:00 - 21:00
  • Уебсайт: https://scentoftheeast.com
  • Телефон: +359889037079
  • Социални мрежи:

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ