Аптека Санита/Sanita Pharmacy

logo-Sanita

Аптеки Санита предлагат пълна гама от лекарства и разнообразни нелекарствени продукти, включително повечето етикети за медицинска козметика, хранителни добавки, бебешки продукти, продукти за хигиена на устната кухина и продукти за лична хигиена.

Мисия

Нашата мисия е да помагаме на хората да живеят по-здравословен и щастлив живот.
Високо ценим професионализма и отдадеността на нашите служители и им осигуряваме добра работна среда и възможности за лично и професионално развитие.
Стремим се да управляваме ресурсите на компанията по най-добрия начин и да гарантираме дългосрочна финансова сигурност за нашите служители и акционери.

Визия

Аптеки Санита предлагат на своите клиенти качествени продукти и услуги с високо ниво на обслужване.
Във всички аптеки, които управляваме и поддържаме, ние се опитваме да добавим стойност за нашите клиенти и да им помогнем да изберат подходящия продукт.
Работим най-добре, за да постигнем целите си и да превърнем аптеките в центрове за профилактика и да помогнем на нашите клиенти да изглеждат добре и да живеят пълноценен живот.

Бизнес модел

Ние вярваме, че удовлетвореността на потребителите е в основата на успеха.
Това е причината всички процеси, които не са пряко свързани с обслужването на клиента да се управляват от централен офис.
Подбор на персонал, търговско договаряне, мърчандайзинг, ценообразуване, информационно, счетоводно, административно – правно обслужване са основната част от дейностите, за които предлагаме професионални решения.
По този начин осигуряваме възможност на аптеките да се фокусират върху най-важното – нашите клиенти.

Аптеки Санита днес

Добре разположени, модерни и многофункционални аптеки;
Пълна гама от всички лекарствени продукти, разрешени за продажба в България;
Преследване на висок стандарт на професионални услуги;
Аптеки Санита предлагат висококачествена, клинично тествана козметика на водещи световни фармацевтични компании, предлагана от квалифицирани консултанти козметици.