Premium Cigars&Tobacco / (Примиум Сигарс енд Тобако)

Premium Cigars&Tabacco

Premium Cigars&Tobacco  е специализирана верига бутици за тютюневи изделия и аксесоари с изключително богатото и разнообразно портфолио.

ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ

Kубински ръчно свити пури от световния лидер Habanos S.A. от марките Cohiba, Trinidad, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, Trinidad, H. Upmann, Hoyo de Monterrey, Bolivar и други международни марки.

Бутикът предлага и доминикански пури сред които Vegafina, Don Diego, Santa Damiana и др.
ПУРЕТИ, ТЮТЮНИ ЗА ЛУЛА 

Богато разнообразие от пурети: Villiger, Minis Cubanos, Guantanamera.

ГУРМЕ ПРОДУКТИ Kафе, богата селекция от ром, световноизвестни марки джин и вина: Diplomatico, Bumbu, Varadero, Caney, Luc Belaire, Dow’s, Purcari.
АКСЕСОАРИ ЗА ПУШЕНЕ

Висок клас аксесоари за пушене (запалки, резачки, пепелници, калъфи за пури, табакери, умидори, лули и др.) от признатите марки St. Dupont, Colibri, Siglo, Pierre Cardin, Caseti и др.
ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

Висококвалифицираните консултанти в Premium Cigars&Tobacco са на разположение да консултират посетителите за най-добрия избор на пура съгласно индивидуалните предпочитания на клиента за вкус и бюджет.
ЛИЧНИ И КОРПОРАТИВНИ ПОДАРЪЦИ

В бутика всеки може да открие идеи и разнообразни предложения за лични и корпоративни подаръци от висок клас, които да бъдат опаковани представително. Premium Cigars&Tobacco предлага и ваучери за подарък.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ