Pirin Hill

Зад марката Pirin Hill стоят повече от 20 години опит в производството на чорапи за водещи брандове в Германия, Франция и Англия. Всички чорапи Pirin Hill се произвеждат в семейната ни фабрика в Русе, България, край бреговете на р. Дунав.

Главната ни цел със създаването на наш собствен бранд за чорапи е да предложим алтернатива както на евтините и нискокачествени продукти, така и на чуждестранните брандове с прекалено високи цени, често не отговарящи на качеството.

Дизайнът на различните колекции е вдъхновен от богатствата на природата – красиви, интересни, цветни, разнообразни.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

arty_____ph14-057_img_7321_1200

Мартенска серия в Pirin Hill

Новата мартенска серия чорапи от „Pirin Hill“ е вече тук. Очакваме те на ниво -2!

Ски 1

Нови зимни предложения от Pirin Hill

Най-накрая заваля сняг и пистите са заснежени. За да се подготвите и екипирате добре със чорапи за ски може да посетите щанда на „Pirin Hill“ на ниво -2.

iarty_kukeri_ph14-057_mg_5526-2_1200

Чорапи кукери в магазин Pirin Hill

Традиционните маскарадни игри вече са в разгара си! Нашите кукери, които гонят злите духове, можеш да откриеш на щанда на „Pirin Hill“ на ниво -2

Пост 1200х1200

Pirin Hill отвори щанда си в The Mall

Зад марката Pirin Hill стоят повече от 20 години опит в производството на чорапи за водещи брандове в Германия, Франция и Англия. Всички чорапи Pirin Hill се произвеждат в семейната ни фабрика в Русе, България, край бреговете на р. Дунав. Главната ни цел със създаването на наш собствен бранд за чорапи е да предложим алтернатива както на евтините и нискокачествени продукти,bтака и на […]