Pause Jeans

viber_изображение_2020-10-07_10-09-12 (1)

„Pause Jeans“ и „NegativeWear“ са български модни марки, чийто собственик и производители ефирма „БОГАРА“ ООД, гр. Свищов. През 1999 г. компанията започва производството на първите модели с марка “Pause Jeans”, а през 2012-та- на „NegativeWear”. Идеята за създаване на ежедневни облекла, съчетаващи иновативен дизайн и модерния стил на съвременния млад човек се превръща в основен принцип, на който компанията се подчинява и следва безусловно. Днес повече от сто магазина в страната и в чужбина продават уникалните модели на „Pause” и „Negative” и дават възможност на много хора да демонстрират своя уникален стил на обличане. Висококачествени материали, отношение към детайла и въплъщаване на нови идеи – това са основните неща, на които се дължи успехът на марките. Те са ориентирани предимно към младите хора, нo задължително присъстват в гардероба на всеки, който притежава усет към естетика и желае да бъде в крак с последните модни тенденции, без значение на каква възраст е. Плеяда български и чуждестранни популярни личностисе доверяват безрезервно на облеклата с етикет“Pause“ и „Negative“ в ежедневието и в професионалната си дейност.

Ние правим Pronto-мода. Всяка седмица предлагаме на своите почитатели нови модели, произведени в ограничени серии, гарантирайки по този начин уникалността им и елиминиранеефекта на масовото производство. Екипите на двата бранда са изградени от млади и талантливи дизайнери, стилисти и текстилни инженери, които умело улавят модния пулс на деня и го претворяват във всеки следващ модел, превръщайки го в бестселър!

Търговските обекти, продаващи облеклата с марки „Pause” и “Negative” могат да бъдат открити в най-реномираните търговски центрове, без значение дали са в България, или в чужбина. Безупречното обслужване, поверено на висококвалифицирани консултанти, стилния интериор и богатият избор на модели създават уникална атмосфера и превръщат пазаруването на „Pause” и “Negative” в едно незабравимо преживяване!