Paula Venti

paula_venti_exterior

Годината беше 2007 и първият фирмен магазин на марката PAULA VENTI отвори врати в ХИТ Хипермаркет Младост. Днес, повече от десет години по-късно, ние не спираме да се развиваме и учим, подтиквани от стремежа ни да задоволим желанията на потребителите за високо качество, стил, надеждност и комфорт. PAULA VENTI се превърна в марка, покорила сърцата на множество българи и европейци и станала синоним за качество на пазара. Дългогодишният ни опит в практиката ни помогна да изградим екип от професионалисти, способни да работят в интерес на клиента, за да задоволят неговата нужда от съвети и консултация в избора по най-прецизния начин. Нашата цел е клиентът да остане доволен – доволен от качеството, доволен от избора, доволен от обслужването.

Връзката с клиента е специална за нас. Ние чуваме нашите клиенти и именно те ни мотивират постоянно да подобряваме качеството и дизайна на продуктите ни, да разширяваме асортимента и разнообразието на стоките и да повишаваме професионализма на обслужването ни. Това ни превърна в лидер на българския пазар в производството и продажбата на висококачествени кожени изделия, куфари и аксесоари. Продукцията ни включва кожени чанти, якета, обувки, портфейли, колани, ръкавици, ключодържатели, визитници, несесери за грим, куфари, раници, пътни чанти и чадъри. Нашите дизайнери се стремят да бъдат винаги крачка пред конкуренцията, за да предложим днес на нашите клиенти качеството и избора от утрешния ден.

PAULA VENTI е официален представител и гарант за качество на марката за куфари и пътни чанти ENZO NORI. Продуктите на ENZO NORI са изработени от материали с най-високо качество – ABS, полипропилен (PP), поликарбонат (PC), полиетилен (PET), текстил – и са преминали тест за качество, отговарящ на европейските стандарти.

Днес продуктите на PAULA VENTI са естественият избор на всеки, който търси безкомпромисно качество, стилен дизайн, съобразен с максимална функционалност и комфорт, и несравнимо разнообразие на продуктите.