Paolo Botticelli

IMG-586d571e5d5eb0ecad325f32ca3ddaa3-V

Верига магазини Paolo Botticelli представя на пазара дамски, мъжки и детски обувки и чанти.

Акценти в  колекциите ни са световните тенденции с дъх на класика, съобразени с желанията на нашите клиенти.Качество, индивидуалност, модерност и удобство са водещите ни принципи на работа. Модните ни линии: Paolo Botticelli, Daniele Gilardo, Paolo Bocelli, Ricardo Farini, G-Point, Guardi, H-8, Loup, Cool New, Giraffe, Fair Lady са предназначени за малки и големи, за обичащите спорта и за хора държащи на класиката и стилa.

Основна концепция при създаването на всяка нова колекция e успешното преплитане на стилове, което ни прави различни и разпознаваеми.

Бъди неповторим с Paolo Botticelli!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

5

Великденско намаление на нова колекция в Paolo Botticelli

Влез в празничните дни стилно и елегантно с нови обувки от Paolo Botticelli! С чиста съвест можеш да си харесаш повече от един чифт, защото само сега новата колекция е с намаление до -20% в периода от 26.04 до 06.05 включително. Ще ги откриеш на ниво 1 в The Mall!

2 (1) (1)

Намаление в Paolo Boticelli

От комбинация между мода, стил и отстъпки се роди междусезонното намаление в Paolo Boticelli! Пазарувай сега с до -20% отстъпка в периода от 20.04 до 25.04! Намери ги на ниво 1 в The Mall!

1 (6)

Намаление на новата колекция в Paolo Botticelli

Бъди в крак с пролетта и добави нови модни обувки към колекцията си! Грабни ги сега с до -20% намаление в периода 02.03.- 08.03.2024 г. включително! Открий ги на ниво 1 в The Mall!

IMG_7532

Актуалните колекции в Paolo Botticelli

Колекция Пролет-Лято дефилира в Paolo Botticelli! Стани един от първите модели, които ще я пробват! Ще я откриеш на ниво 1 в The Mall!