Pandora

Pandora_The Mall_2024

Pandora е най-големият производител на бижута в световен мащаб. Моделите на основания в Дания през 1982 г. бранд се предлагат в повече от 7700 обекта, разположени в над 100 държави из цялото Земното кълбо.

Мисията на Pandora e чрез уникално красивите си ръчно завършени бижута на достъпни цени да предложи на жените по света нежен начин да изразяват себе си и това което обичат, като ги вдъхновява да вярват в мечтите си, да ги следват и реализират. А също и да отбелязват специалните моменти в своя живот и да разказват личните си истории по неповторим начин – точно като всяка гривна с талисмани Pandora, които всяка жена по света съчетава по уникален начин.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Pandora promo May 2024

Намаление в Pandora

Най-специалните бижута за най- красивите абитуриенти те очакват в Pandora!В периода от 20 до 24 май, при закуп уване на гривна Pandora Moments, получаваш – 20% отстъпка на талисмани Pandora Moments. Открий ги на ниво 0 в The Mall!

Pandora (1)

Pandora празнува любовта

Любовта към теб самата е на първо място! Превърни целия февруари в месец на любовта с Pandora – Be Love. Нека стилът ти бъде израз на твоя любовен път! Открий ги на ниво 0 в The Mall!

Pandora_Sale_Winter_2024

Зимно намаление в Pandora

От 10 януари до 10 февруари в Pandora те очакват зимни намаления, които не са за изпускане! Хвани доверен приятел под ръка и добавете към колекцията от бижута още едно съкровище, което да допълва вашата неотразимост! Ще ги откриеш на ниво 0 в The Mall! Промоцията важи до изчерпване на количествата.

Screenshot 2022-11-17 at 12.29.28

Black Friday в Pandora

-20% на бижута на редовна цена, с изключение на колаборациите с Marvel, Star Wars, UNICEF & Keith Haring. Важи единствено във физическите обекти на марката.