Miele

През изминалите вече 17 години, фирма MIELE CENTER MAX се наложи на българския пазар, като официален партньор на германския концерн за домакинска и професионална техника Miele.

Фирма MIELE CENTER MAX е позната на своите многобройни клиенти, като синоним за качество, надеждност и коректност!

Освен огромния контингент от частни клиенти, MIELE CENTER обслужва и много корпоративни клиенти, работещи с професионалните уреди Miele. Едни от тях са : Военно-Медицинска Академия в цялата страна, Окръжна болница в София, Пловдив и Добрич, Институт за спешна медицинска помощ- Пирогов, СБАЛАГ “Майчин дом”, Правителствена болница, Болница “Св.Екатерина”, ACTAVIS, MC Donald`s България, Prista Oil, Парламент на Република България и още много други.

Изграждането на перални стопанства с Miele, както и инсталацията и поддръжката на дезинфектори Miele в нашите болнични заведения- това е част от компетенцията на фирма MIELE CENTER, с която ние се гордеем! Тази компетенция допринася и към голяма ни известност сред нашите корпоративни клиенти, които търсят професионалните ни съвети и Miele уредите.

Нашите консултанти, които продават Miele също са отлично подготвени, имат дългогодишен опит в MIELE CENTER и осигуряват на нашите клиенти компетентни, пълни справки относно Miele. Офертите, които ние предоставяме на клиентите си се изготвят и изпращат до крайния получател в рамките на максимум до един ден! Ефективността на нашите служители е голяма, не само защото те притежават гореописания дългогодишен опит, но също така и поради факта, че една голяма част от тях са хора, свързани с германската култура и език!

Ето защо, ние обслужваме клиентите си с техникa, близка до нашите сетива. Това ни обвързва с нашата дейност, а нашите клиентите го разбират и ни се доверяват!