Madame Coco

720х320px

Madame Coco е бранд, създаден чрез точен анализ и е резултат на превръщането на нуждите на потребителите в успешен бизнес модел. Бързо става лидер в сектора на домашния текстил и декоративни изделия. Създаден едва през 2011 г., днес марката присъства в 16 държави, 90 града, а магазините й наброяват 300.

Madame Coco стартира дейността си, като предлага на потребителите класически текстилни изделия за дома, с европейски дизайн и качество, а в последствие разширява гамата си от продукти, като включва категории като стъкло и кристал, кухненски съдове, сервизи за хранене, пластмасови изделия, облекло за свободното време, продукти за лична хигиена и козметика. Обогатявайки своя широк набор от продукти с уникален дизайн и качество, Madame Coco се превръща в марка, която се откроява от конкуренцията, а потребителите обичат и следват. С естественото си съдържание, козметиката с марка Répertoire е предпочитан избор за всеки, който желае да добави естествена красота в живота си.

Визията и целта на Madame Coco е да бъде най-обичаната и предпочитана марка за продукти за дома през следващите 10 години в Европа и Близкия изток. В края на 2019 брандът получи поредното признание – финалист в категория „Най-добра глобална експанзия в търговията на дребно” в MAPIC Awards 2019 – най-голямото търговско изложение в света, което се провежда в Кан от 23 г.

 

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Banner720x320pxlNews

-20% в Madame Coco

По повод празника на дамите, Madame Coco ти подарява -20% отстъпка на всички ненамалени артикули, с които да подготвиш дома си за предстоящите топли и слънчеви дни. *Офертата е валидна на 8 март.

5

-50% в Madame Coco

Възползвай се от -50% намаление в Madame Coco до 15.07.   чехли; килими и постелки; протектори за легло, завивки и възглавници; покривала за легло.    

Намаления в Madame Coco

  Период:  от 16/06 до 30/06 50 % намаление на аксесоари за баня и органайзери; 50% намаление на одеяла 40% намаление на хавлиени кърпи 40% намаление на спални комплекти.

Намаления в Madame Coco

Щастието се крие в уюта на дома. Възползвай се от намалението в Madame Coco до 15.06 и превърни дома си в малък рай. 40% намаление за всички декоративни предмети и аксесоари; 40% намаление на чехли; 30% намаление на всички изделия от стъкло; 30% намаление на аксесоари и сетове за баня.