Lee Cooper

lee_cooper-store-photo

Създадена от Морис Купър през 1908 г. в Станфорд, Източен Лондон, марката Lee Cooper е първият производител на деним в Европа.
Страстта на Lee Cooper към денима е от самото му начало. Lee Cooper винаги е на върха на тенденциите и технологиите, но винаги запазвайки автентичността на денима и следвайки максимата, че истинският деним не трябва да бъде нито прекалено сложно проектиран, нито прекалено обработен, нито прекалено скъп. Над стогодишна история на бранда е впечатляваща – от денима като работно и военно облекло в самото начало, през 70-те и 80-те години, в които Lee Cooper се превръща в емблема на Британския рок, хипи и пънк-стила, до днешния му статут на задължителен елемент в гардероба на всеки ценител на качествения деним. Уникалният деним е успешно допълнен от всекидневни облекла, в които неповторимият Lee Cooper стил е лесно разпознаваем.
С иновативния дизайн на модните си продукти марката продължава да развива и диктува международните тенденции от своята централа във Великобритания.
Днес брандът е представен в над 70 страни по света, поддържа 683 собствени магазини и произвежда над 5 милиона чифта дънки годишно.
Lee Cooper е легенда. Защото през всичките години, във всяка кройка, плат и бод марката следва девиза си

„Посветени на денима, верни на стила!“

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

TheMall_2022_Timeout_1200x1200_1

Скъпи клиенти, вече може да намерите любимите си артикули от Timeout в магазин Lee Cooper на ниво 0 в The Mall. Приятно пазаруване!

Скъпи клиенти, вече може да намерите любимите си артикули от Timeout в магазин Lee Cooper на ниво 0 в The Mall. Приятно пазаруване!

1080x1080 BG

-50% в Lee Cooper

Вземи -50% на избрани модели в Lee Cooper. *Първоначалната и намалената цена са посочени на етикета. *Притежателите на карти по лоялни програми ползват допълнителни 5% на цялата сметка.

1440x760 (1)

-50% на всеки втори артикул в Timeout, Lee Cooper и Kenvelo

Вземи -50% на всеки втори артикул в Timeout, Lee Cooper и Kenvelo. *В промоцията участват всички модели на редовна цена. *Отстъпки от карти по лоялни програми участват в промоцията, като притежателите могат да се възползват от допълнителни 5% отстъпка на цялата сметка.  

1080x1080px_20gift

Промоция в Lee Cooper

  Вземи -20% отстъпка на всяка сметка над 60 лв. в Lee Cooper. *Промоцията се отнася само и единствено за нова колекция артикули с търговска марка Lee Cooper. Продукти маркирани с етикет „Special Price” не са част от промоцията. *Притежателите на клиентска карта по лоялна програма могат да ползват отстъпките си.