LC Waikiki

Пътешествието на марката LC WAIKIKI започва през 1985 във Франция, като и до днес изповядва мотото “Всеки заслужава да бъде добре облечен” чрез мисията за „достъпна мода“. През 1996 г. марката LC WAIKIKI е закупена от сегашния си собственик и през годините се превръща в лидер както в Турция , така и на международен пазар. LC WAIKIKI продължава възхода си в 31 държави по света, чрез повече от 650 магазина. LC WAIKIKI започва инвестиции в международен план през 2009 година с откриването на бизнес в Румъния. Първите магазини на LC WAIKIKI в България са открити през 2010. В момента марката управлява 12 магазина, в 7 града в старната – София, Варна , Русе, Плевен, Стара Загора, Бургас и Пловдив .

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

A3_lcwaikiki_portr_bl friday

Големи ноемврийски намаления в LC Waikiki

Специални ноемврийски намаления, които стартират от 16 ноември и ще продължат до 30 ноември. Намалението е за избрани артикули с червени етикети.

LCW_mid season sale_740x400pxl

Големи намаления в LC Waikiki

LC Waikiki стартира с големи сезонни намаления от 27.09 до 27.10. Важи за всички артикули обозначени с червени етикети.

LC Waikiki_Back to school_1080x1080pxl

Шопинг преживяване с Дени в LC WAIKIKI

От 3 до 18 септември включително те очакваме в твоя LC Waikiki магазин, за да гласуваш той да бъде домакин на шопинг преживяване с Денислав Димчев – Дени. Ако твоя магазин събере най-много подкрепа чрез попълнени талончета, можеш да си сред  3-мата късметлии с голямата награда. Печелившите ще получат шопинг преживяване в компанията на Дени и покупки […]

LCW_Y22__800 x 800 pxl

LC Waikiki с допълнителна отстъпка от -20% на всички артикули

LC Waikiki прави специална допълнителна отстъпка от -20% на всички артикули в магазина. Предложението е валидно само на 1 юни.