Kolev&Kolev

kolev_kolev-store-photo

Повече от 20 години създаваме висококачествени детски обувки от 18 до 40 номер. Грижата за здравето е водещ принцип на компанията. Добрите детски обувки влияят върху правилния растеж на нашите деца. Ето защо целта на Колев и Колев, от самото създаване на компанията, е да осигури качествени и красиви детски обувки, съчетание на оригинален дизайн и нежно внимание към удобството и правилното развитие на детското краче – обувки, които да защитават и водят детето докато расте.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: www.k-k.bg
  • Еmail m28@k-k.bg
  • Телефон: 0884 758 150
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

KK_1200x628_may_2022_Summer Collection

Новите сандали на Kolev&Kolev са вече тук

Готови ли сте за щури приключения ? Удобни, леки и изработени от дишащи материи, новите сандали на Kolev&Kolev са вече тук. За дългите слънчеви дни, изпълнени с игри и забавления.

KK_1200x628_april_2022_New Slippers

Нови модели на чехли от Kolev & Kolev

За баня, за почивка, за басейн! Перфектни за детските крачета. Новите ни чехли са изработени от мека EVA пяна, затова са изключително леки и комфортни,  не се хлъзгат и изсъхват бързо. Имат и каишка за по-удобно ходене.

KK_1200x628_april_2022_Buiki

Буйки за първите стъпки от Kolev & Kolev

Буйките на Kolev&Kolev са специално създадени за пухкавите бебешки крачета 👶 Съвместно с педиатри и ортопеди създаваме иновативни буйки, които са леки, изключително стабилни и подпомагат развитието и оформянето на бебешкото стъпало. Всички модели: 🐥 са с изцяло отварящ се цип за лесно обуване и събуване 🐥 следват естествените движения на крачетата 🐥 са гъвкави, […]

KK_1080_March sale_2022

Намаление в Kolev&Kolev

Чу ли за супер намалението в Колев и Колев? Само до 07.03 можеш да закупиш пролетни обувки, якета, дъждобрани, гумени ботуши, гуменки и пантофи с до 30% отстъпка.