iSTYLE

themall-110817-07

iSTYLE е водещ Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа. Чрез своите над 50 търговски обекта и онлайн магазини, iSTYLE предлага пълна гама компютри Mac, iPad и iPhone устройства, както и голям, но внимателно подбран асортимент от аксесоари и софтуер. iSTYLE България е на пазара от 2007 година и се наложи като водещ доставчик на продукти на APPLE в страната. В нашите магазини, ние Ви предлагаме възможност да тествате най-новите продукти на Apple и аксесоари за тях, възможност за отстъпки за студенти, преподаватели и образователни институции, както и за финансиране. Без значение дали сте професионалист, който иска да направи повече със своя Mac или студент, който търси най-модерния аксесоар за своя iPhone, обучен персонал ще Ви обслужи и ще Ви предложи цялостно решение.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

istyle-st.valentines-social-1200

iSTYLE отбелязва месеца на любовта

В месеца на любовта избери това, което ти подхожда. От iSTYLE The Mall, Ниво 0. Очакват те любими модели iPhone, Apple Watch, Mac компютри, iPad, AirPods и елегантни аксесоари. *Кампанията е валидна до 28.02.2022 или до изчерпване на количествата.

istyle-square-mac-sf

Януарска акция в iSTYLE

Януарска акция в iSTYLE за успешен старт на годината!  Страхотните оферти за избрани модели MacBook, iPhone, Apple Watch, AirPods, както и много аксесоари, важат до 31.01.2022. Разгледай предложенията в магазин iSTYLE The Mall, Ниво 0.

iStyle-Xmas-1200x1200-TheMall

Коледа в iSTYLE The Mall!

Вече е Коледа в iSTYLE The Mall! Ела и вземи мечтаните подаръци за теб и твоите любими хора. Празнични предложения за празнично настроение. Очакваме те!  

1-TheMall-all-1200x1200_Opening

Изненади в iSTYLE

 iSTYLE са ти подготвили невероятни изненади. Вземи избрани модели iPhone, Mac, iPad, Apple Watch и аксесоари на страхотни цени до 22.11.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ