Invoke

invoke-store-photo

Водени от стремежа за съвършенство, ние от INVOKE® ежедневно се стремим към себенадминаване. Нашата цел е не просто да продаваме бижута, ние имаме мисия – Да правим хората щастливи!

Купувайки бижу с марката INVOKE®, Вие вече притежавате стилен аксесоар, изцяло съобразен с модните тенденции, изработен под строгия контрол и изисквания за качество на Европейски съюз ISO 9001.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

x_09

Цялата колекция Luxury secret на половин цена в Invoke

Колекцията Luxury Secret от Invoke е магнит за комплименти и най-блестящото допълнение към тоалета ти за вълшебната бална вечер! Избери своето бижу само сега с до 50% отстъпка! Офертата важи до 14.05 или до изчерпване на количествата и не се комбинира с други оферти. Намери ги на ниво 0 в The Mall!

maddddll

Любов и изтънченост от Invoke

Красива като цвете и неотразима като диамант, всяка дама заслужава подарък с внимание към детайла. Аксесоарите от Invoke са перфектното допълнение към всеки букет. Бижутата са именно тези деликатни съкровища, които ще придадат отношение на всяка изненада за Свети Валентин! Открий ги на ниво 0 в The Mall!

Invoke_WEB_Banner_1440x760

Уловете коледната магия с бижута Invoke

Замисляли ли сте се колко от подаръците, които получавате наистина са специални и колко от тях просто ги забравяте? Едно бижу никога не Ви оставя равнодушни, то не е обикновена вещ, носи душа и сантиментален смисъл. Бижуто е най-желаният подарък, защото повишава Вашето себеусещане. Кара ви да се чувствате “по” във всичко – по-красива, по-елеганта, […]

post1

Купи 2 и получаваш 3-то подарък в Invoke

Специално предложение за дамите, които искат да са в тон с пролетта! Купи две бижута и вземи трето подарък до края на месец май, за да разцъфнеш с още повече очарование през новия сезон. * Промоцията е валидна само във физическите магазини нз Invoke