Invoke

invoke-store-photo

Водени от стремежа за съвършенство, ние от INVOKE® ежедневно се стремим към себенадминаване. Нашата цел е не просто да продаваме бижута, ние имаме мисия – Да правим хората щастливи!

Купувайки бижу с марката INVOKE®, Вие вече притежавате стилен аксесоар, изцяло съобразен с модните тенденции, изработен под строгия контрол и изисквания за качество на Европейски съюз ISO 9001.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

post1

Купи 2 и получаваш 3-то подарък в Invoke

Специално предложение за дамите, които искат да са в тон с пролетта! Купи две бижута и вземи трето подарък до края на месец май, за да разцъфнеш с още повече очарование през новия сезон. * Промоцията е валидна само във физическите магазини нз Invoke

bday_25-03 copy

-20% за всички бижута в Invoke

В началото Invoke бе само мечта, днес е сбъдната реалност. Мисията ни е да даряваме радост и опиянение за сетивата. Бижутата ни са не просто аксесоар към стила ви, те са преживяване. Щатливи сме, че вече 10 години докосваме сърцата ви. Усмивките ви са нашата награда, сега ние раздаваме подаръци по случай рождения ни ден. […]

post

Купи 2 и вземи 3-то подарък в Invoke

Изрази себе си чрез бижутата на #invoke, a до края на месец януари купи две бижута и вземи трето подарък. Възползвай се на www.invoke.bg или във физическите ни обекти.

01-11

Вземи втори артикул с -50% в Invoke

Ноември е месец на отстъпките в Invoke. Купи един артикул и вземи втори с 50% отстъпка