Intersport

С над 5300 магазина в 42 страни INTERSPORT е най-голямата верига магазини в света. В INTERSPORT ще намерите богат асортимент от висококачествени спортни артикули, както за любителите, така и за професионално ангажираните със спорт. Продуктовата гама включва освен световни марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance, също и собствени брандове, предлагащи новаторски решения в различните спортове: McKinley – зимни спортове и туризъм, Energetics – фитнес и йога, ProTouch – професионална екипировка за отборни спортове и фитнес зали, Etirel и Firefly за свободното време.

Водещ принцип за INTERSPORT е търсенето на оптимално съотношение цена/качество, защото сме твърдо убедени, че спортът е за всеки с ролята на неизчерпаем източник на удовлетворение, здраве и красота. Тази кауза мотивира нашите екипи да предоставят на клиентите ни професионален съвет и експертно мнение и да им предлагат максимално качество и компетентност по отношение на продуктите.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

INTERSPORT_B2S_adidas_Duramo_1080x1080px

Отново на училище с INTERSPORT

Открийте всичко необходимо за старта на динамична нова учебна година в INTERSPORT, както и специални оферти: спортни обувки adidas Duramo само за 79,99 лв. и разнообразие от раници на цени, започващи от 11,99 лв.!

summer-sale-2022-06__Fb-Post_1080x1080_logo

Време за отстъпки с INTERSPORT

Време е за отстъпки!   Само този уикенд – от 28.07 до 31.07.22 г. в INTERSPORT ви очаква допълнително 10% намаление за избрани продукти в категория “Tекстил”.  Сметките са ясни: намаление на намалението и супер продукти на страхотни цени! Обновете гардероба си за спортни емоции през цялото лято!   Само с код: TXT10 на www.intersport.bg #TheHeartOfSport

Intersport_Summer_Post

🌊 SUMMER SALE в INTERSPORT 🌊

🌊 SUMMER SALE в INTERSPORT 🌊 Гмурни се в изобилие от продукти на любимите ти марки за ваканция, която няма да забравиш! Горещи оферти и лятно настроение те очакват в #INTERSPORT 🌞 Ела в най-близкия си магазин! Офертата е валидна от 23-ти юни до изчерпване на количествата. 🔥  

INTERSPORT-Beach-1080x1080

Твоето синьо лято е тук! Гмурни се в изобилие от продукти на любимите ти марки за ваканция, която няма да забравиш! Морските приключения те очакват с INTERSPORT.

Твоето синьо лято е тук! Гмурни се в изобилие от продукти на любимите ти марки за ваканция, която няма да забравиш! Морските приключения те очакват с INTERSPORT.