Intersport

С над 5300 магазина в 42 страни INTERSPORT е най-голямата верига магазини в света. В INTERSPORT ще намерите богат асортимент от висококачествени спортни артикули, както за любителите, така и за професионално ангажираните със спорт. Продуктовата гама включва освен световни марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance, също и собствени брандове, предлагащи новаторски решения в различните спортове: McKinley – зимни спортове и туризъм, Energetics – фитнес и йога, ProTouch – професионална екипировка за отборни спортове и фитнес зали, Etirel и Firefly за свободното време.

Водещ принцип за INTERSPORT е търсенето на оптимално съотношение цена/качество, защото сме твърдо убедени, че спортът е за всеки с ролята на неизчерпаем източник на удовлетворение, здраве и красота. Тази кауза мотивира нашите екипи да предоставят на клиентите ни професионален съвет и експертно мнение и да им предлагат максимално качество и компетентност по отношение на продуктите.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

midsale-2022-05__banners-SoMe_BG_midsale-2022-05__banner-1080x1080px__logo__v2

MID SEASON SALE в INTERSPORT

Готов ли си за оферти, на които не можеш да откажеш? До -50% намаление те очаква онлайн и в магазините на #INTERSPORT ☀  Подари си продукти на любимите си марки и обнови летния си гардероб! #TheHeartOfSport #MidSeasonSale

Recycle digital_Banner_1200x1200px

Рециклирай и спечели с INTERSPORT!

Рециклирай и спечели с INTERSPORT!  Донеси старите си спортни обувки за рециклиране в магазина на INTERSPORT от 9 до 31 март и спечели -20% отстъпка за покупка на нови!  

Promo_Woman's day_FbPost_BG_1080x1080px

-20% отстъпка в Intersport

Приятел, партньор, майка, дъщеря… Тя е всичко това! Зарадвай любимата жена до себе си или си направи специален подарък по случай 8-и март с INTERSPORT! Грабни -20% отстъпка за всички ненамалени дамски дрехи и обувки! Направи празника още по хубав!   *Кампанията е активна от 3.03 до 8.03.22 г. *Отстъпката ще ти бъде предоставена директно на […]

Intersport_Extra10_FbPost_1080x1080px

-70% отстъпка + допълнителни -10% за избрани продукти от INTERSPORT

Вземи до -70% отстъпка + допълнителни -10% за избрани продукти до 28.02.22 г!