Intersport

С над 5300 магазина в 42 страни INTERSPORT е най-голямата верига магазини в света. В INTERSPORT ще намерите богат асортимент от висококачествени спортни артикули, както за любителите, така и за професионално ангажираните със спорт. Продуктовата гама включва освен световни марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance, също и собствени брандове, предлагащи новаторски решения в различните спортове: McKinley – зимни спортове и туризъм, Energetics – фитнес и йога, ProTouch – професионална екипировка за отборни спортове и фитнес зали, Etirel и Firefly за свободното време.

Водещ принцип за INTERSPORT е търсенето на оптимално съотношение цена/качество, защото сме твърдо убедени, че спортът е за всеки с ролята на неизчерпаем източник на удовлетворение, здраве и красота. Тази кауза мотивира нашите екипи да предоставят на клиентите ни професионален съвет и експертно мнение и да им предлагат максимално качество и компетентност по отношение на продуктите.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Intersport 1200x1200

Спортна оферта в Intersport

Кога една отстъпка може да те изненада? Когато расте, колкото повече пазаруваш! Възползвай се от промоцията за категория „Дрехи“ в Intersport до 05.07! Открий ги на ниво 1 в The Mall!

1200x1200

Междусезонна разпродажба в Intersport

Оферти на любими брандове, които си заслужава да грабнеш на половин цена, те очакват в Intersport! От 26.04 се възползвай от до -50% отстъпка на редица продукти! Открий ги на ниво 1 в The Mall.

Intersport Recycle - 1080x1080

Рециклирай с Intersport

Как да съчетаеш полезното с приятното? Върни старите си обувки в Intersport и получи 20% отстъпка при покупка на нови! Спортът и грижата за околната среда намират своята пресечна точка в The Mall на ниво 1, а ти какво чакаш?

1200x1200

Месец на любовта в INTERSPORT

Спортуването е по-забавно, когато сте двама! Възползвай се от офертата за 14% отстъпка на всички дрехи от категория Multisport, само в INTERSPORT! Промоцията важи през периода: 09.02 – 29.02.2024 г.