House

Екранна снимка 2022-05-04 151800

Марка на младостта и звуците.Креативна, смела и безкомпромисна. Ще ви вдъхнови с ритъм и ще ви помогне да намерите своя собствен уникален стил. Ако обичате добрата музика , свободата и спонтанните забавления –ние определено сме вашата марка.В момента House има над 320 магазина.

Марката представя четири модни линии,разнообразни по характер : две дамски и две мъжки.
Дамска мода:

CASUAL FASHION
Това е предложение за млади космополитни жени, които обичат да съчетават различни стилове и по този начин да подчертаят личността си . Линията е вдъхновена от основните тенденции директно от международните подиуми, подчертаващи оригинални и модерни детайли.

STREET CHIC

Това е линията за активни момичета, които обичат да се забавляват и да се експериментират с модата. Тя е смесица от най-новите тенденции с градските спортни и модерни акценти.

Мъжка мода:

URBAN HERITAGE
Предложението за взискателните, свободомислещи хора, които се радват на собствен стил и ценят високо качество и изисканите детайли.

STREET & STYLE
Линията е предназначена за тези модни изследователи, които следват най-новите тенденции и могат да се намерят навсякъде, където нещо интересно се случва. Това е мястото, където те намират уличната мода със спортни акценти, различни кройки и цветове.

Денимът в различни стилове и кройки е най-силната черта на HOUSE. Мода предназначени за различни личности и винаги в съответствие с най-новите тенденции.

 

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://www.housebrand.com/
  • Телефон: 0895870119
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ