H&M и H&M home

hm-store-photo

H&M, Hennes & Mauritz AB е международната модна компания, известна със стилните си и достъпни облекла, открива първия си магазин в THE MALL. H&M предлага модерни и стилни облекла за цялото семейство, включително и тренд колекции за жени, мъже, тинейджъри и деца. H&М се е превърнала в моден иноватор, който непрекъснато доказва, че стилът и дизайнът не са въпрос на пари.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.hm.com
  • Телефон: +359 2 419 2280
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

H&M Summer 2024

Лятната колекция на H&M е вече в The Mall!

Лятната колекция на H&M се основава върху безупречни кройки и смели десени, които символизират безгрижните летни дни и нощи, както и модата, която върви ръка за ръка с тях. Моделите са графични и ярки – силно привличащи погледа модерни кафтани, рокли и комплекти, вдъхновени от топлината, енергията и богатата култура на Бразилия. Цветовата палитра е […]

До -50%; 15-21.12.2023 г.

До -50% на избрани артикули в H&M

Възползвай се от до -50% на избрани артикули в H&M и вземи любимите си зимни модели! Промоцията е валидна за избрани артикули в периода 15-21.12.2023 г. и не се комбинира с други оферти и специални колекции. Ще откриеш H&M на ниво 0 и 1.

HelloMember_Prices_2

Присъедини се към лоялната програма на H&M

Все още не сте лоялен клиент на H&M? Присъединете се сега и се насладете на цени за лоялни клиенти на избрани артикули! Прочетете повече тук.  

HelloMember_Prices_1

Hello H&M Member

Лоялните клиенти на H&M сега имат възможността да вземат своите любими модни находки на цени за лоялни клиенти! Открийте ги в магазините или онлайн! Прочетете повече в профила си на hm.com