Guess

guess-store-photo-8

Известна с европейския си стил, първокласен имидж и бляскави колекции, GUESS?, Inc е една от най-известните модни компании, която предлага на световния пазар разнообразие от модерни облекла и аксесоари. Модната империя GUESS, обаче не винаги е била налагаща се сила в индустрията. Всичко започва във ваканционната вила на семейство Марсиано в Лос Анджелис. Името GUESS е измислено от братята Марсиано по време на ежедневните им пътувания по Олимпик Булевард в Лос Анджелис. Идеята възникнала съвсем случайно докато двамата минавали покрай билборд на Мак Доналдс, който гласял “GUESS what’s in the new Mac?”. Рекламата подбудила комични дебати, които станали повод за официалното име на компанията, GUESS (1981). В началото на 80-те денимът бил отживелица, но братята Марсиано видели в това възможност да комбинират европейскиq си стил с традиционно американска материя. Оригиналните и перфектно изпипани модели създали една чувствена и иновативна линия, която завинаги променила определението за деним. Първоначално купувачите били скептични, но Марсиано били отдадени на това да повлияят на модния пазар. Започнали със създаването на slim-fitting, stonewashed, three-zip ankle дънки с името Marilyn Jeans. За жалост, моделът не бил добре възприет. Това подтикнало братята да изпратят по един чифт Marilyn Jeans и ръчно написана бележка към няколко универсални магазина. Първият клиент, който с най-голямо очарование поръчал 24 чифта дънки, бил от Bloomingdales. Толкова свежи и секси, известните Marilyn Jeans с 3 ципа се продали само за няколко часа. Марката GUESS била създадена!

„Ние в GUESS се стремим да развием и представим колекция, която позволява на клиента да избяга от всекидневния си живот към един свят на нови открития.” – казва Пол Марсиано.
„С течение на годините GUESS се е превърнала в синоним на Европейски стил съчетан с Американски деним и мода.”

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Black weekend 22-1 бяла

Black Weekend в магазини Scandal и Guess

Бъдете готови за най-празничните дни с кампанията Black Weekend в магазини Scandal и Guess и пазарувайте от 25.11 до 27.11.22 г. /вкл./ всички артикули от колекции Есен-Зима 22/23 на любимите Ви марки с до -50% отстъпка.

IG колекции

Buy or Cry в магазини Scandal и Guess

Обновете гардероба си още днес с най-новата промоция Buy or Cry в магазини Scandal и Guess. Купете два артикула и вземете -20% отстъпка, купете 3 или повече артикули и вземете -30% отстъпка. * кампанията важи само за модели от колекции Есен-Зима 22/22. В нея не участват артикули на Salsa. ** период на кампанията от 04.11 […]

IG възглавница Guess

Най-новите артикули на Guess за сезон Есен-Зима 22/23.

Най-новата колекция на Guess за сезон Есен-Зима 22/23 е вече тук. 😍 А, заедно с нея Ви очакват лимитирани подаръци 🎁 – възглавница с лого принт при покупка над 259 лева, брандирана денимова чанта с всяка покупка над 299 лева и практична велурена чанта при покупки над 399 лева. *Промоцията важи само за артикули на […]

IG_Post-tHE MALL

-20% отстъпка в Scandal и Guess

Превърни пролетта в истински празник на модата и пазарувай до 25.04.22 г. включително, всички артикули от колекции Пролет-Лято’22 с -20% отстъпка в магазините на Scandal и Guess.