Grand Optics – Експерти в оптиката

Grand Optics – Експерти в оптиката
Оптика Grand Optics е част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.
Комбинацията между добре подготвени специалисти и най-съвременно оборудване превръща Grand Optics в отличен избор за грижа за Вашето зрение.
Магазинът разполага с очен кабинет за оценка на рефракцията, специализирана техника за вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на избраните очила.
В оптиката може да намерите най-добрата селекция на международно признати марки в сферата на очната оптика и слънчеви очила.
Предлагани марки: Над 80 колекции слънчеви очила и диоптрични рамки, сред тях Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Armani, Ermengildo Zegna, Ray Ban, Police, Guess, Furla, Vogue, Calvin Klein, Azzaro, Polaroid, Reebok, Kwiat и много други. При диоптричните стъкла – ZEISS и ESSILOR, a при контактните лещи – пълната производствена гама лещи на Baush+Lomb и Аlcon (Ciba Vision).
Ние предлагаме на нашите клиенти модерна визия, професионално обслужване и най-добрите решения, в съответствие с тенденциите на пазара.
Вижте повече на www.grandoptics.bg

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

G&J 1440x760

Summer Sale през целия август в Grand Optics и Joy Optics

Неустоими летни предложения в Grand Optics и Joy Optics – вземете тренди слънчеви очила с до -60% отстъпка. Възползвайте се от -40% намаление на диоптрични стъкла и до -30% на диоптрични рамки. При покупка на 2 броя получавате и 10% EXTRA отстъпка. Офертите са валидни до края на август! Вижте повече: https://grandoptics-bg.com/bg/promocii/promocii

GRAND & JOY 720x320

Summer time в Grand Optics & Joy Optics

Насладете се на слънчевите емоции на плажа с нови очила. Вземете ги от оптики Grand Optics и Joy Optics. Възползвайте се от до 60% отстъпка при покупка на слънчеви очила, -40% за диоптрични стъкла и до -30% за диоптрични рамки. И това не е всичко, получавате 10% EXTRA отстъпка при закупуване на 2 броя.  

300x250

Вземи 2 броя очила на цената на 1 от Grand Optics до края на юни.

Вземи 2 броя очила на цената на 1 от Grand Optics до края на юни. И това не е всичко –  подаряваме ти 20% ℎ. Предложението е валидно при пазаруване във физическите магазини.  

GRAND & JOY 720x320

Големи намаления в Grand Optics и Joy Optics

Пролетта е тук с нови тренди модели очила на супер цени. Възползвайте се от изкушаващите ни оферти до края на април! Пазарувайте слънчеви очила с до -60% отстъпка, диоптрични стъкла с -40% и диоптрични рамки с до -30%. При покупка на 2 броя – получавате още -10% extra отстъпка!