Goto

Страстта към изкуството, претворено в бижута, носещи посланието на обичта и любовта, е силата, родила GOTO. Създадохме място, което да събира под един покрив специално подбрани от целия свят бижута, пресъздаващи различните лица на всеки един от нас в отделните моменти и периоди на личната история. Избирахме ги с идеята да съхраняват и предават, говорят, разказват и припомнят най-съкровените мигове на своите притежатели, но първо припознавахме себе си с тях. Традицията от тези първи дни да избираме индивидуално всяко бижу или аксесоар, които да бъдат в магазините на GOTO, е съхранена и до днес.

Идеята за посланието, увековечено в бижу за всеки вкус и всяка възраст, стана реалност с първия магазин на GOTO през 2014г., а нашата страст бързо се предаде и клиентите ни. Това ни вдъхнови още повече и с годините успяхме да превърнем марката във верига. Увеличавахме колекциите в желанието си да задоволим всяко клиентско желание. Разбрахме с времето, че за да сме добри в работата си, не е достатъчно да следваме тенденциите, важно е да създаваме свои такива. Така се роди нашата работилница, в която концентрирахме творческата си енергия и идеи в красиви GOTO творения с безкомпромисно качество. Събрахме в екип изключителни творци и ювелири, които превърнаха ателието в единственото такова със затворен цикъл на производство на луксозна бижутерия с диаманти и скъпоценни камъни. Освен GOTO колекции, вече можехме да сбъдваме моделите и желанията на нашите клиенти.

GOTO предлага разнообразна палитра от бижута с емоционални послания, които запечатват безценните мигове на цялото семейство в бижу. Освен това бранда има цялостна детска колекция от украшения, аксесоари и прибори от благородни метали.