Gianni

gianni-store-photo

Фирма “GiAnni” е  българска търговска марка за дамски обувки, мъжки обувки и чанти с италиански дизайнери, създадена през 1995 г.
В продължение на над 20 години  нашата фирма развива успешно  дейност в България  в областта на обувната търговия. Започвайки с един магазин за обувки, вече имаме над 20 магазина за обувки и чанти, които се намират преди всичко в големите  градове на България – София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Хасково, а също така и в други градове  – Велико Търново, Благоевград, Шумен, Силистра, Враца, Кърджали, Плевен, Русе и др. Като цяло са обхванали цялата територия на България и са разположени на най-оживените места.
Фирмата се занимава с търговия  на изделия от висококачествена естествена кожа – дамски обувки,мъжки обувки,спортни/кежуъл обувки, чанти, куфари, ботуши, сандали, с гарантирано качество за всеки вкус.
Обувките  “GiAnni” се произвеждат по съвременни технологии с използването на естествени материали и при съобразяване с европейските стандарти за eргономичност. Освен външен вид и здравина, обувките с марка “GiAnni” се отличават и с модерен дизайн и качествена изработка. Носейки обувките GiAnni, Вие имате усещане за удобство и неповторима уникалност.
Дизайнерският екип създава повече от 1000 забележителни съвременни модела всеки сезон, отговарящи на последните модни тенденции, съчетани с класа и стил, за да задоволи изискванията на взискателния и търсещ модерното клиент.
Освен на българския пазар нашите погледи са обърнати и към страните от Eвропейския съюз и целта ни е да представим и популяризираме марката за обувки GiAnni и в други страни.

Нашето мото – всичко, което правим, го правим за нашите клиенти, с мисълта за тях!

Предмет на особено внимание за нас е модният дизайн на всички наши магазини за обувки. Модерното оформление на магазина допринася  на местно и международно ниво за осигуряването и подобряване на успеха на фирмата и на конкурентните й позиции.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Телефон: 0896191936 ; 0896091936
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ