Euphoria Jewels

201607euphoria-store-photo-300x200

Фирма „Евдемона” ЕООД – чрез своя специален щанд „Еuphoria Jewels” ви представя световно известните италиански марки: ZOPPINI, MAKUTI, MANUEL ZED, ZABLE. Авангардни бижута от стомана с инкрустирани брилянти. Красив и изтънчен свят, където бижутата се превръщат в съществен символ. Това е светът на „ZOPPINI Jewels”, където луксът не е показност, суета, а начин да общуваш чрез свой собствен стил, изчистени геометрични форми, вдъхновени от изтока.

Кафе колекцията на ZOPPINI е романтична и красива. Свободно падащите кафени зърна следват движението на тялото и оставят аромата на кафето около нас.

MANUEL ZED е иновативна, обърната към по-младите почитатели на бижутата. Сърца, звезди, луни, слънца – това е света на младежта, изпълнен с надежда и любов.

ZABLE – младежки агресивна и провокативна колекция. Кожа, метал и кристали в нестандартни форми съхраняват усмивката и доброто настроение за всички, които искат да се чувстват тренди.

В динамичния 21 век, във века на бързите коли, мобилните срещи и връзки мъжкият свят не е забавен. Нестандартно съчетание на каучук и диаманти в неповторимите колекции „Black diamonds Speed” на ZOPPINI са предизвикателство към изискания вкус на съвременния мъж. Нашите бижута са неразделна част от звездния живот на Дейвид Бекъм, Том Круз, Парис ХилтънПенелопе Круз и могат да бъдат намерени в престижни галерии и бутици в над 25 държави. Всяко бижу има международна гаранция за качество.

Ексклузивен представител на 4 марки за България е фирма „Евдемона” ЕООД.

Красивите колекции на ZOPPINI, MAKUTI, MANUEL ZED, ZABLE може да намерите в The Mall, ет. 1, както и в оторизираните магазини в цялата страна.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.zoppini.com/
  • Телефон: +359 893 490 267
  • Социални мрежи: