Esprit

“Ние искаме да се чувстваш добре, за да изглеждаш добре“

ESPRIT е международен моден бранд, който символизира стил и качество още от 1968г. Основан в Сан Франциско от Сузи и Дъг Томпкинс, ESPRIT работи на основата на креативност и отговорност, съчетани със слънчевото калифорнийско настроение.

Небрежен стил, автентичност и безгрижен начин на живот – това се крие в сърцето на философията на бранда. Стремежът на ESPRIT е да бъде най-добрата casual модна марка с изключително съотношение цена-качество: да улавя световните тенденции, новите цветове, качествените материи и кройки, и да ги превръща в небрежен, свободен и удобен ESPRIT стил. Марката изразява позитивно и грижовно отношение към живота, който възхвалява истинските хора и тяхната сплотеност: “Ние искаме да се чувстваш добре, за да изглеждаш добре“.

ESPRIT присъства на пазара с около 900 директно управлявани магазина и в над 7,800 точки на продажба, включително франчайз и търговски площи в универсални магазини. Всички те споделят стандартите за качество и същност на марката с вдъхновяващите й колекции.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ