Зарядни станции за електромобили Eldrive

Eldrive е най-големият оператор на зарядна инфраструктура за електромобили в България с повече от 700 инсталирани зарядни точки у нас и над 1200 на всички пазари, на които компанията оперира. Ние правим зареждането на електрически превозни средства лесно: нашата смарт платформа управлява всички процеси и цялата инфраструктура, като осигурява безпроблемно и лесно зареждане за частните потребители и бизнеса.

На паркинга на търговски център The Mall се намира най-големият заряден хъб на Eldrive в страната –  двадесет конектора с мощност между 22 kW и 180 kW.  Десет от конекторите позволяват супер бързо зареждане между 120 kW DC и 180 kW DC. Станциите са разположени на външен паркинг, ниво -1, -2 и -3.

С мобилното ни приложение можете да намерите най-близката до вас зарядна станция. Заплащате лесно през мобилното приложение или с RFID карта. Имате достъп до всички ваши зарядни сесии, документи за плащане и ъпдейти по всяко време.

Заредете своя електромобил лесно: свалете мобилното приложение Eldrive и регистрирайте своя акаунт. Зареждайте и плащайте на зарядните ни станции през приложението или със своята RFID карта. Акаунтът ви ще бъде таксуван след всяка зарядна сесия. Ще получите документ за плащането. Пълна история за всички ваши зарядни сесии можете да намерите в профила си.

Функцията за автоматично стартиране на зареждане на всички DC станции – autocharge, Ви позволява да стартирате и прекратявате зарядна сесия след включване на куплонга в автомобила си без да се налага да верифицирате профила си през приложението или с RFID карта. Тя, разбира се, не изключва възможността да се стартира или прекрати зареждане и с верифициране по стандартния начин.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://eldrive.eu/
  • Социални мрежи: