Cool Club

COOL CLUB е основана през 2001 г. в Полша и предлага облекла, аксесоари и обувки за деца, създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в световен мащаб, започнала своята дейност още през 1977 г. Нейният успех се основава на отличния баланс между вкусовете на децата и очакванията на родителите за стила, качеството и цената на дрехите и обувките.

Цялата концепция на COOL CLUB е вдъхновена от най-новите тенденции в света на модата, а всеки месец клиентите могат да намерят нова тематична COOL CLUB колекция за малчуганите. За дизайнерите на COOL CLUB детството е комбинация от уникални моменти, пълно е с цветове и приключения, които остават в съзнанието завинаги. Всяко дете обича да се чувства удобно и да се харесва в дрехите си. А задачата на родителите е да изберат облекло, което пасва на всяка ситуация. Дрехите и аксесоарите с марка COOL CLUB напълно отговарят на очакванията както на децата, така и на родителите. COOL CLUB акцентира върху високото качество на материалите които са подходящи за всеки повод. Компанията има за цел да придружава своята млади клиенти във всеки момент от живота им – от раждането до 14-годишна възраст.

COOL CLUB е създаден за деца, но се оценява от цялото семейство.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

promo banner_720х320

-70% намаление в Cool Club

Намалението на зимната колекция на Cool Club е още по-неустоимо. Насладете се на нашите топли, меки и удобни модели за бебета, момичета и момчета на промоционални цени  до -70%. Ще откриете магазина на Cool Club на ниво 0.

promo banner_720х320

До -50% в Cool Club

Намаление на колекция Топла зима в Cool Club с до -50% Намалението на зимната колекция на Cool Club e вече и в The Mall. Можете да откриете топлите меки и удобни модели за бебета, момичета и момчета на цена с до -50%. Заповядайте в магазина на Cool Club на ниво 0 или разгледайте офертите ни […]

Christmas Promo banner

Разпродажба на коледна колекция в магазин Cool Club

Разпродажбата на Коледната колекция на Cool Club е вече в разгара си. Открийте невероятните празнични модели за момчета, момичета и бебета в магазините ни и онлайн. Впуснете се в Коледно пазаруване и се насладете на отстъпка до -50% за цялата Коледна колекция. Заповядайте в магазин Cool Club на ниво 0!

Cool Friday Instagram-Page 3

Черния петък в COOL CLUB

От 24.11 – 04.12 се възползвай от големите намаленията в магазин COOL CLUB. * „Вземи 3, Плати 2″ за продукти от новата колекция и всички други ненамалени продукти. * -50% на колекция Stay Cool и -70% на последни бройки от други колекции.