Cool Club

COOL CLUB е основана през 2001 г. в Полша и предлага облекла, аксесоари и обувки за деца, създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в световен мащаб, започнала своята дейност още през 1977 г. Нейният успех се основава на отличния баланс между вкусовете на децата и очакванията на родителите за стила, качеството и цената на дрехите и обувките.

Цялата концепция на COOL CLUB е вдъхновена от най-новите тенденции в света на модата, а всеки месец клиентите могат да намерят нова тематична COOL CLUB колекция за малчуганите. За дизайнерите на COOL CLUB детството е комбинация от уникални моменти, пълно е с цветове и приключения, които остават в съзнанието завинаги. Всяко дете обича да се чувства удобно и да се харесва в дрехите си. А задачата на родителите е да изберат облекло, което пасва на всяка ситуация. Дрехите и аксесоарите с марка COOL CLUB напълно отговарят на очакванията както на децата, така и на родителите. COOL CLUB акцентира върху високото качество на материалите които са подходящи за всеки повод. Компанията има за цел да придружава своята млади клиенти във всеки момент от живота им – от раждането до 14-годишна възраст.

COOL CLUB е създаден за деца, но се оценява от цялото семейство.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Fantasy 1080x1080

Новата колекция на Cool Club е тук

Всички очакваме с нетърпение пристигането на пролетта! За нейното настъпване сме подготвили нова, приказно-цветна колекция Cool Club FANTASY. ✨ Заповядайте в магазина на Cool Club на ниво 0!

Mall Endseason sale

Сезонна разпродажба в Cool Club

Cool Club започна своята сезонна разпродажба от -20 до -70% – за всички артикули. Не важи за новата колекция.

Morning club banner_720х320

Нова колекция от Cool Club – Morning club

Предложенията ни от серията Morning Club ще позволят на вашите деца да се насладят на една свежа сутрин, да се заредят с енергия за целия ден, а защо не и да усетят пролетта малко по-рано ☀️ Заповядайте в магазина на Cool Club на ниво 0.

promo banner_720х320

-70% намаление в Cool Club

Намалението на зимната колекция на Cool Club е още по-неустоимо. Насладете се на нашите топли, меки и удобни модели за бебета, момичета и момчета на промоционални цени  до -70%. Ще откриете магазина на Cool Club на ниво 0.