Cool Club

COOL CLUB е основана през 2001 г. в Полша и предлага облекла, аксесоари и обувки за деца, създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в световен мащаб, започнала своята дейност още през 1977 г. Нейният успех се основава на отличния баланс между вкусовете на децата и очакванията на родителите за стила, качеството и цената на дрехите и обувките.

Цялата концепция на COOL CLUB е вдъхновена от най-новите тенденции в света на модата, а всеки месец клиентите могат да намерят нова тематична COOL CLUB колекция за малчуганите. За дизайнерите на COOL CLUB детството е комбинация от уникални моменти, пълно е с цветове и приключения, които остават в съзнанието завинаги. Всяко дете обича да се чувства удобно и да се харесва в дрехите си. А задачата на родителите е да изберат облекло, което пасва на всяка ситуация. Дрехите и аксесоарите с марка COOL CLUB напълно отговарят на очакванията както на децата, така и на родителите. COOL CLUB акцентира върху високото качество на материалите които са подходящи за всеки повод. Компанията има за цел да придружава своята млади клиенти във всеки момент от живота им – от раждането до 14-годишна възраст.

COOL CLUB е създаден за деца, но се оценява от цялото семейство.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1st June_1440x760

Големи оферти в Cool Club по случай 1 юни

Предай модната щафета и запаси детето с любимото ти трио от дрехи, обувки и аксесоари! Само сега по случай 1 юни, пазарувай в Cool Club с -20% отстъпка на всички продукти и можеш да спечелиш ваучер за -10% отстъпка от следващата покупка! Промоцията е валидна от 31.05 до 02.06! Открий ги на ниво 0 в […]

Voyage_1440x760

Нова колекция в Cool Club

Лятната доза самочувствие пристигна в Cool Club! Новата колекция VOYAGE, вдъхновена от детското любопитство към света, съчетава модерна визия с функционалност и комфорт. Позволи на детето си да почувства радостта от летните приключения! Открий Cool Club на ниво 0 в The Mall!

Easter_720x320

Великденски оферти в Cool Club

От 29.04. до 06.05. Cool Club предлага невероятни великденски предложения, специално за малчуганите. Детско облекло на стойност над 100 лв. гарантира отстъпка от -20% на цялата сума. И малките могат да бъдат облечени стилно и комфортно на изгодни цени. Възползвай се от офертите в магазина на Cool Club на ниво 0 в The Mall.

Happyland 720x320

Нова колекция в Cool Club

Cool Club те очаква в земята на детското щастие, за да ти представи новата си колекция, изпълнена с ярки цветове и весело настроение! Ще ги откриеш на ниво 0 в The Mall!