Cool Club

COOL CLUB е основана през 2001 г. в Полша и предлага облекла, аксесоари и обувки за деца, създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в световен мащаб, започнала своята дейност още през 1977 г. Нейният успех се основава на отличния баланс между вкусовете на децата и очакванията на родителите за стила, качеството и цената на дрехите и обувките.

Цялата концепция на COOL CLUB е вдъхновена от най-новите тенденции в света на модата, а всеки месец клиентите могат да намерят нова тематична COOL CLUB колекция за малчуганите. За дизайнерите на COOL CLUB детството е комбинация от уникални моменти, пълно е с цветове и приключения, които остават в съзнанието завинаги. Всяко дете обича да се чувства удобно и да се харесва в дрехите си. А задачата на родителите е да изберат облекло, което пасва на всяка ситуация. Дрехите и аксесоарите с марка COOL CLUB напълно отговарят на очакванията както на децата, така и на родителите. COOL CLUB акцентира върху високото качество на материалите които са подходящи за всеки повод. Компанията има за цел да придружава своята млади клиенти във всеки момент от живота им – от раждането до 14-годишна възраст.

COOL CLUB е създаден за деца, но се оценява от цялото семейство.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Happyland 720x320

Нова колекция в Cool Club

Cool Club те очаква в земята на детското щастие, за да ти представи новата си колекция, изпълнена с ярки цветове и весело настроение! Ще ги откриеш на ниво 0 в The Mall!

Winter sale_650x650

Разпродажба на колекции Есен/Зима в Cool Club!

В Cool Club посрещат новата година със зимна разпродажба! Облечи твоя мъник с топли, меки и удобни модели за бебета, момичета и момчета на специални цени до -50%! Заповядай в магазина на Cool Club на ниво 0 в The Mall! Побързай, количествата са ограничени! *Кампанията е в сила от 2.01.до 20.01.

Christmas 1440x760

Коледна разпродажба в Cool Club!

Даваме старт на коледната разпродажба в Cool Club! Ако все още не си напазарувал коледни подаръци, сега е моментът да го направиш с отстъпка от -50% на всеки втори артикул!* Ще откриеш Cool Club на ниво 0. *Отстъпката се прилага върху по-евтиния от двата артикула. *Промоцията важи само за ненамалени артикули и е до 26.12.2023г.

Screenshot 2023-05-19 at 11.55.34

Подаръци за 1 юни с -50% в Cool Club

Зарадвай детето за 1-ви юни с лицензирани дрешки с любимите му герои и с разнообразни играчки и аксесоари. Сега с до -50%. Ще откриеш магазина на Cool Club на ниво 0, а офертите ни можеш да разгледаш онлайн на: www.coolclub.bg