Comsed

comsed-store-photo

Фирма КОМСЕД АД е основана през 1989 г. Основният й предмет на дейност е внос и търговия с детски играчки. Асортиментът от играчки, който поддържа от над 2500 артикула включва: конструктори, плюшени играчки, пластмасови, надуваеми и плажни, образователни, семейни игри, хоби модели и много други. Фирмата е изключителен дистрибутор за България на: LEGO, RAVENSBURGER, ZAPF CREATION, BONTEMPI, DISNEY PLUSH. Официален дистрибутор е и на марките: BBURAGO, MONDO, INTEX, HEMMAR.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

960x1200

Черен петък в Комсед

Черен петък в Комсед от 25-27.11 с 25% отстъпка. *Отстъпката е влидна за всички стоки, които не са с трайно ниски цени (зелен етикет) и са налични в магазин Комсед. Предложението не с екомбинира с други промоции, талони и карти за намаления и не може да се използва за закупуването на талони за подарък.

1_1080x1080

Подготви се за неустоими оферти за предстоящия Ден на детето! 💗

Готов ли си за дългочаканото лято с ухание на морски бриз, сладолед с любимия ти вкус и дълги почивни дни? Подготви се за неустоими оферти за предстоящия Ден на детето с „Комсед“!

IMG-3999

Happy Weekend в Комсед

Купи коледните подаръци за децата на изключително изгодни цени с -30% отстъпка! Промоцията е валидна от 12-ти до 14-ти ноември 2021 г. В магазина можеш да заявиш, че желаеш да използваш Промокод ХЕПИУИКЕНД. Така ще получиш -30% отстъпка за всички налични продукти, които не са с трайно ниски цени (маркирани със зелени ценови етикети).