Ciela

ciela_exterior_3

Книжарница Сиела The Mall, София, е най-новият член в семейството на най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас. Сиела стартира първата си книжарница през 2006 година и до този момент разполага с 14 уютни магазина в най-големите български градове и търговски обекти.

Както във всички книжарници от веригата, тук ще можете да избирате от богата гама артикули от книжния и развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, всичко за ученика, играчки, ваучери и богат избор на подаръци. Уникалното за книжарница Сиела The Mall е една от най-големите музикални секции и фен зоната, заредена с оригинални артикули на световноизвестни изпълнители като тениски, чаши и други.

Освен с най-богатото разнообразие от стоки, книжарници Сиела са място, в което читателите се срещат с любими български и чужди автори, правят се четения и креативни работилници за малки и големи. Отличителният белег на книжарници Сиела е изобилието от добре подбрани продукти, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване.

 

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ