CCC

ccc-store-photo-2

 

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. CCC S.A. е една от най-мащабните обувни компании в Централна Европа и един от топ производителите на обувки на континента. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи. Освен разнообразие от обувки, в ССС се предлагат също чанти, козметика за обувки и аксесоари. В момента ССС продава над 45 милиона чифта обувки в близо 1000 магазина в 29 държави в света.

В България веригата има 17 физически магазина и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Kлиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

CCC_SS23_BG_Den_na_Jenata_1080x1080_Post_06.03.2023

-20% на аксесоари в CCC

Освежете гардероба си за пролетта 🌷 и отпразнувайте Деня на жената с ССС! Грабнете ‼️-20% отстъпка на ненамалени чанти и аксесоари при покупка на минимална стойност 69 лв. Направете си специален подарък 🎁! Побързайте – офертата е валидна до 08.03.2023 г.

1200x1200_BG_SALE_3STAGE

Последни дни на разпродажба в CCC

Грабни любимите си модели обувки и чанти с до -70% отстъпка ❗️ Не изпускай последните дни на зимните разпродажби в магазини CCC! 😉⏰ ❄️

CCC_AW22_SALE_PR_ZAGRANICA_BG_70_

Зимна разпродажба в магазин CCC

И ето, идва големият ден, който чакахме – Разпродажба до – 70% в магазини CCC от 04.01 до 29.01.!  

CCC December 2022 Razprodajba -50%0

Голяма разпродажба до -50% в CCC

Трескаво се чудиш какво да купиш на половинката/ децата/ тъщата/ свекървата за Коледа? Имаме отговор веднага – Разпродажба до -50% тече в момента в ССС Обувки и чанти! Побързай и подсигури подаръците, вземи и нещичко за себе си!