CCC

ccc-store-photo-2

 

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. CCC S.A. е една от най-мащабните обувни компании в Централна Европа и един от топ производителите на обувки на континента. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи. Освен разнообразие от обувки, в ССС се предлагат също чанти, козметика за обувки и аксесоари. В момента ССС продава над 45 милиона чифта обувки в близо 1000 магазина в 29 държави в света.

В България веригата има 17 физически магазина и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Kлиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

CCC_AW22_BG_20_OBUWIE_TRAMPKI_PR_1200x1200_

-20% в магазини CCC

Посрещни есента подобаващо – с нови обувки от ССС! Само до 28 септември грабни маратонки или спортни обувки с -20% отстъпка. Промоцията е валидна при покупка на стойност над 49 лв.

CCC FB July 2022 -50 B

Голяма промоция в магазини CCC

Още намаления за вас? Дааааа, защото CCC има специална промоция за намалени и ненамалени артикули. Само до 25 юли може да закупите обувки, чанти и раници с отстъпка от 50% за втория по–евтин артикул!

CCC_SS22_SALE_DRUGI ETAP_PR_ZAGRANICA_BG_

-60% на лятната колекция в CCC

Температурите се покачват. Отстъпките в CCC също.  Моделите от лятната колекция вече са с до 60% намаление в сайта, мобилното приложение и физическите магазини. Побързай и обнови гардероба си за лятото!

CCC_SS22_SALE_PR_ZAGRANICA_BG_

Актуалните за сезона модели те очакват в магазините на CCC в The Mall.

Летните намаления са тук! Не пропускай възможността да обновиш гардероба си с удобни сандали, еспадрили, а защо не и токчета с до -40% отстъпка. Актуалните за сезона модели те очакват в магазините на CCC в The Mall.