Hugo

Колекцията на HUGO е създадена за тези, които имат свой собствен подход към стила, като предлага пълната гама от изискани линии, както и casual облекло за свободното време с напредничаво отношение към модата.

Мъжко облекло HUGO

Мъжкото облекло с марката HUGO представя ярко изразени и ясно очертани кройки, както и изчистен дизайн, които се открояват от статуквото. С високо шивашко изпълнение в основата си успоредно със силно casual влияние, HUGO поставя под въпрос установените представи за мъжко облекло за да създаде дрехи и аксесоари по-скоро за тези, които са лидери, отколкота за тези, които са последователи на лидерите. Единственото правило на HUGO, когато става дума за стил: бъде само и единствено себе си и никой друг.

Дамско облекло HUGO

Дамската колекция на HUGO предлага модели с дръзко отношение, които варират от от модерни кройки до рокли за парти и casual облекло за свободното време. Няма никакви правила. Всичко може да бъде комбинирано с всичко. Жената, която носи HUGO гледа на модата като форма на себеизразяване и разбира преобразяващата сила на модата.

Ценности на марката

Глобално ангажирана, винаги любопитна и истински експресивна. HUGO е платформа, където свободно да изразиш себе си. Пригответе се да приемете ВЪЗМОЖНОТО.

Поводи за носене

Поводите, по които можеш да облечеш HUGO са в диапазона от модерни костюми със съвременни кройки до casual ансамбли като на клиентите се осигурявят съвършените прогресивни офис/работно/ и casual/за свободното време/варианти.