Billa

billa_exterior_4

BILLA България  е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.

Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от супермаркети и да предоставя на клиентите си познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани качествени стоки за всеки вкус и джоб.

BILLA в The Mall се простира на площ от 1911 кв. м., което го прави най-големият обект на BILLA до момента. Концепцията му е адаптирана към спецификите на голям търговски център и ще предложи на клиентите комфортно пазаруване и разнообразие от висококачествени стоки. Обектът разполага и с удобен кът за хранене, където посетителите на търговския център и работещите в него и околните бизнес сгради могат да се насладят на закупените храни и напитки от BILLA.

В новия магазин клиентите ще открият месни и безмесни грил специалитети, прясно изцедени сокове и свежи салати. Супермаркетът ще предлага и изкушения като хотдог, сандвичи и пици. Почитателите на японската храна пък ще могат да се насладят на суши специалитети, а любителите на бирата – на качествено живо пиво. Клиентите ще имат възможност да се възползват и от още една услуга – мелене, овкусяване и опушване на месо.

 

 

  • Работно време: 08:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://www.billa.bg/
  • Телефон: 02/9068070
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

BILLA_AmazingAnimals_SM-Carousel-2_3

Невероятните животни са в BILLA

Летящата лисица живее в Микронезия. Ако не знаеш къде е Микронезия, не се притеснявай – ние също не знаехме, докато не се сдобихме от BILLA с 3D глобуса, върху който можеш да лепиш триъгълните стикери от колекцията Невероятните животни. Освен тях получаваш и правоъгълни, които пък лепиш в паспорта. А понякога може да получиш и детска татуировка. […]

BILLA_Brand_Carousel_1080x1080_01

Празнични предложения от BILLA

Празничната трапеза по традиция трябва да е отрупана. А това става още по-лесно с качествените продукти с марка BILLA. Сега те са на още по-достъпни цени. Имаме нещо дори и за домашния любимец. Рагзледай ги тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura

BILLA_ZWILLING_Carousel_Tombola_1080x1080_1

Лоялната програма на BILLA и Zwilling

Благодарение на лоялната програма на BILLA и Zwilling можеш да се сдобиеш с висококачествени уреди на марката. С всяка покупка получаваш и изключителната възможност да спечелиш страхотен блендер Zwilling Enfinigy. Регистрирай касовата бележка и можеш да спечелиш. Разбери повече нa billapromo.bg  

BILLA_Bread_Carousel_1080x1080_011

BILLA Пекарна

Може и да изглежда като магия, това е защото майсторите пекари в BILLA са истински вълшебници. Те приготвят с много грижа и любов хляба, който слагаш всеки ден на масата, закуските, които подкрепят малчуганите в междучасието. Защото всеки заслужава добър хляб от BILLA Пекарна. Открий вкусотиiте в BILLA в The Mall.  

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ