Billa

billa_exterior_4

BILLA България  е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.

Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от супермаркети и да предоставя на клиентите си познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани качествени стоки за всеки вкус и джоб.

BILLA в The Mall се простира на площ от 1911 кв. м., което го прави най-големият обект на BILLA до момента. Концепцията му е адаптирана към спецификите на голям търговски център и ще предложи на клиентите комфортно пазаруване и разнообразие от висококачествени стоки. Обектът разполага и с удобен кът за хранене, където посетителите на търговския център и работещите в него и околните бизнес сгради могат да се насладят на закупените храни и напитки от BILLA.

В новия магазин клиентите ще открият месни и безмесни грил специалитети, прясно изцедени сокове и свежи салати. Супермаркетът ще предлага и изкушения като хотдог, сандвичи и пици. Почитателите на японската храна пък ще могат да се насладят на суши специалитети, а любителите на бирата – на качествено живо пиво. Клиентите ще имат възможност да се възползват и от още една услуга – мелене, овкусяване и опушване на месо.

 

 

  • Работно време: 08:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://www.billa.bg/
  • Телефон: 02/9068070
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

IMG_6377

Първи учебен ден с Billa

🔔 Първият учебен ден е тук! Подготви ли твоя малчуган за училище? Ако си пропуснал да вземеш нещо за раничката му – още има време! 😉 В BILLA ще откриеш разнообразие от всякакви училищни пособия на супер цени. Разгледай брошурата и бързо си ги набави.

(1163)

Време е за сладолед от Billa 🍦

🍦 Ако виждаш този пост, то това е знак да отидеш до BILLA в The Mall за вкусен сладолед! Кутия, клечка, фуниийка, шоколадов, ванилов или плодов – без значение по какъв вид сладолед си падаш, можеш да го откриеш в BILLA. Виж пълния ни набор от седмични предложения тук

Grande_FB_Weekly_Digital_Brochure-Week_33-1

Гранде уикенд в BILLA

Чакаш петък с огромно нетърпение? Напълно те разбираме, защото Гранде уикенд в BILLA започва. 👀 Нашите апетитни предложения ще ти напълнят не само стомаха, но и душата през почивните дни. Открий ги заедно с всички останали оферти в седмичната BILLA брошура.

School_FB_Weekly_Digital_Brochure-Week_32-1

На училище с BILLA

Почти месец до първия учебен ден! Подготви своя малчуган oт рано с помощта на BILLA! Тази седмица в BILLA ще откриеш страхотно разнообразие от училищни материали и аксесоари на страхотни цени! 👉 Разгледай тези и всички останали предложения онлайн в новата ни седмична брошура: https://bit.ly/3bTpwW8

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ