BG Shop Polemi

2

Представяме широката гама от изделия, характерни за българските занаяти, умението при създаване на неповторимите шевици, българска бродерия, троянска керамика, пирография и дърворезба. В магазина ще откриете експонати на уникални български носии, характерни за различните региони на България. Намерили са място и широката гама от български сувенири, отразяващи дейността на старите майстори и занаяти. Не липсват и ръчно тъканите одеяла, покривки, килими и черги.

В магазина ще намерите картини с български сюжет и известни забележителности от България. Съвременни български майстори са успели да създадат различни реплики на откритите златни съкровища на България, превръщайки ги в уникални сувенирни подаръци. Изложени са изделията на сребърната бижутерия „Филигран“ дело на берковската школа.

В магазина може да откриете богата палитра от икони, дело на български иконописци. Достойно място в магазина намира и сектора с българската козметика – широка гама от различни продукти, с аромата на роза Дамасцена, дава възможност всеки клиент да открие своя продукт и да задоволи желанието си.

  • Работно време: 10:00 – 22:00
  • Еmail a_gadjalov@abv.bg
  • Телефон: 0899 800 310; 0894 495 394
  • Социални мрежи: