Bergner

begner_exterior_1

„Бергнер България“ ООД е официален представител на австийската компания Bergner Home, която е специализирана в производство и дистрибуция на стоки за дома и кухненски аксесоари.

След четири успешни години, фирмата може да се похвали с два фирмени магазина, онлайн магазин и представителен шоурум на територията на град София.

Добре изградените партньорски отношения с едни от най-големите хипермаркети в страната, също така и с редица търговци на едро и дребно и онлайн магазини, допринасят за нашето разрастване.

В нашето портфолио от продукти, ще откриете над 3000 артикула с различен дизайн, в няколко категории, които обхващат различен ценови клас.

Благодарение на неуморната работа на мениджърския състав и екипа от специалисти, фирмата постига високи резултати и успява да предложи най-добрите решения на своите клиенти в света на кухненските аксесоари и съдове за готвене.

Марките, които предлагаме са Bergner, Infinity Chefs, Masterpro, Pierre Cardin, Protenrop, San Ignacio, Renberg, Stellar, Judge, Wesco.

Нашата основна мисия е персоналното отношение към всеки наш клиент, както и предлагането на продукти с отлично съотношение качество-цена.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Еmail shop@bergner-bg.com
  • Телефон: 0 700 20 410
  • Социални мрежи: