Berezka

berezka_exterior

Верига гастрономи „Берьозка” са холдингова компания. Първият магазин е отворен във Варна през септември 2009 година. Понастоящем веригата се състои от 32 магазина в България и 8 в Румъния.

Предлагаме на клиентите си уникален за България асортимент от хранителни продукти, които са традиционни за Русия и страните от ОНД.

Търговска верига „Берёзка” е изключителен представител на руската компания „Объединённые кондитеры”, в състава на която са включени такива прословути производители на сладки изделия, като „Красный октябрь”, „Рот Фронт”, „Бабаевский” и други известни в Русия сладкарски продукти. Сред нашите руски партньори са Руският търговски център „Ярмарка” (Карелия), производител на зърнени храни, олио, зърнени смеси за приготвяне на ястия от кухнята на различни страни. В продуктите „Ярмарка” участват само натурални съставки.

Нашият партньор – руската пивоварна компания „Балтика”, е известна с превъзходните вкусови качества на продуктите си: бира и квас.

Прочутият в света на пазара на алкохол производител „Алкогольная Сибирская Группа” също е партньор на „Берёзка”. Продуктите на„Алкогольной Сибирской Группы” – водките „Белая Березка”, „Хаски”, „Кедровица”, „Гусли”, а така също и на сибирска водка №1 в света – „Пять Озёр” се произвеждат в „Омсквинпром”. „Омсквинпром” е лидер на завода за ликьор и водка, оборудван по последна дума на техниката, който се явява един от най-големите производители на алкохолна продукция в Русия. До края на 2014 година обемът на произведения от завода алкохол е 4,9 милиона.

Важно е да се отбележи плодотворното сътрудничество с руските производители на сосове, подправки, конфитюри и други качествени продукти „Махеев”, които са лидери в продажбите в категория „майонеза” в Руската федерация, и се отличават със спазването на високи стандарти на качество ISO-22000 и ХАССП, напълно в съответствие с изискванията на стандарта ГОСТ Р 53590-2009, достъпна цена, богат асортимент, атрактивна опаковка и уникална рецепта.

„Берёзка” постоянно търси нови партньори. Така, важна роля за повишаване на качеството на продаваните продукти играе партньорството с Baltijos Delikatesai – производители на богат асортимент консервирани рибни продукти, голяма част от които са за износ.

Млечните продукти с превъзходно качество в „Берёзка” са благодарение на сътрудничеството ни с литовската компания „Пено жвайгждес”.

Не за първа година сред нашите партньори е немската компания „Монолит”, която доставя на българския пазар качествени колбаси, млечни продукти, червен и черен хайвер, риба. Всички продукти на „Монолит” са произведени по истински руски рецепти, с използване на минимално количество консерванти и растителни мазнини. Колбасите, които предлагаме на клиентите си, произведени от „Монолит”, съдържат минимум 70 процента месо, а асортиментът от пушена и осолена риба е неповторим!