Berezka

berezka

В „Березка“ всяка покупка става част от едно гастрономическо приключение! Заповядайте в нашия свят, където страстта към вкуса и обичта към истинското се сливат. Верига магазини „Березка“ е в ритейл сектора много години и сме си поставили една проста, но амбициозна цел – да предложим на клиентите си качествени продукти с „честен“ състав и минимално количество на вредни добавки. Ние развиваме бизнеса си, като се стремим да подбираме стоки, които носят някаква автентичност и вкуса на държавите, в които са произведени. Ежемесечно актуализираме нашата продуктова гама, така че всеки наш гост да получи удоволствие и да задоволи своя вкус.

Пазарувайте с удоволствие в над 90 магазина на територията на България, Румъния и Кипър. Бъдете сигурни, че сме положили много усилия, за да Ви осигурим вкусна храна за закуска, обяд или вечеря, както и за провеждането на един прекрасен семеен празник с близки и приятели. Произвеждаме и собствена продукция в нашите кулинарни цехове. Във веригата ще откриете богат избор от уникални ястия, които ще задоволят вкусовете на всеки гурман – вареники, пелмени, супа „Борщ“, най-популярните „Селедка под шуба“ и „Оливье“, „Холодец“ и още над 200 уникални рецепти от традиционната славянска кухня.

Стремим се да предоставим най-доброто на всеки клиент. Не използваме подобрители на вкуса и консерванти, а само натурални суровини. Свежестта на всички ястия е гарантирана – не си позволяваме повече от 48 часа от момента на производството им до този, в който спираме да ги предлагаме.

Вярваме, че истинската стойност на Вашата покупка се измерва не само с пари, но и с удоволствието, което получавате от продуктите ни. В тази връзка и в случай, че стока, закупена от веригата ни, не отговаря на очакванията Ви, ние ще Ви възстановим сумата.

Всеки ден ние носим топлина и грижа във всичко, което правим и доставяме радост на над 20 000 наши клиенти. Екипът ни от над 500 професионалиста се грижи отговорно за обслужването, като целта е да Ви предоставим само най-доброто. «Березка» е винаги с Вас – на една крачка, на един клик или на едно обаждане.