Andrews/

andrews-store-photo

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение. Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла –Ceremony е ексклузивна линия за специални случаи, Business колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент вколекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Разположение:
Етаж 1: от централния вход направо, с ескалатора нагоре, наляво от ескалатора, после вдясно.

Начини на плащане:
В брой; с карти от Борика, Visa, MasterCard, American Express; с ваучери от Accor, Sodexo, Menu Gift, Flexi Pass, Cadhoc

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Google Ads_Andrews_600х340 copy

Екстра намаление в Andrews

Стилни визии на специални цени те очакват в Andrews! До 25 февруари можешда се възползваш от допълнителна 20% отстъпка на някои намалени до -70% артикули. Намери ги на ниво 1 в The Mall!

Mailing_Andrews_900x501

Не изхвърляй, а дари!

С отговорност към  природата и бъдещето на нашите деца създадохме Кампанията „Не изхвърляй, а дари!“.  В периода от 15 до 30 юни за всяка върната дреха може да закупите нова от същия вид на половин цена. Върнатите от Вас дрехи ще са за нуждите на Български Червен Кръст.   Благодарим Ви, че сте съпричастни  към каузата да опазим планетата, на която живеем. […]

Instagram_Andrews_1080_1080[3]

-70% на Ceremony suits в магазин Andrews

Специални цени от -70% на модна линия Ceremony за определени модели в периода от 23.01 – 23.02.2023г. Заповядайте в магазина на Andrews в The Mall и се възползвайте от неустоимите им предложения.

Facebook Cover_1920x711_New

Коледни намаления в Andrews

Възползвай се от намаление до -30% в Andrews до 25.12.2021 г.