Altinbas

Марка Алтънбаш е създадена през 1950 г. от семейство Алтънбаш. В началото се е занимавала със сарафство – обмен на злато. Замяна нa стари накити за 22 каратови монети или гривни изплетени на ръка от златен конец – сърма белезик. Това е един от най-древните занаяти на Турция. Алтънбаш в превод означава глава, връх, най-висока точка. Името на марката предсказва нейният световен успех във всичко, с което се занимава. Само за десет години марката успява да стане холдинг. Притежава над 30 фирми , работещи в областта на енергетика, финанси, бижута, петрол, транспорт и стройтелният сектор в цяла Турция и чужбина.

Алтънбаш е на българския пазар от 2000г. Фирмените магазини на марката се намират само в най-големите и луксозни търговски центрове. Марката има 5 концептуални магазина – 4 в София – в ЦУМ, Сити Център София, Мол София и България Мол и 1 в Слънчев бряг – Роял Бийч Мол. Магазините на Алтънбаш имат уникален дизайн, съобразен със световните тенденции за обзавеждане в диамантената индустрия. През 2007г. магазин Алтънбаш в Сити Център София е избран за магазин еталон в Европа.

Като Алтънбаш, нашата цел е да се придържаме към корпоративните ценности, да отстояваме нашата установена водеща брандова идентичност, както и нашите златни и диамантени бижута, дизайн, продукти, висококачествено обслужване на клиенти и човешки ресурси със световна брандова идентичност чрез верига oт магазини.

Нашата мисия в Алтънбаш е да станем пионери в иновациите и новите трендове в сектора с бижута като предлагаме предпочитания начин за шопинг и поддържаме високо качество на обслужване в нашата широка мрежа от концептуални магазини по света.

92 % от потребителите виждат Алтънбаш като лидер в сектора за производство на бижута. Алтънбаш притежава 88 % от пазара на Турция и 33 % от световният пазар за производство и търговия на бижута с диаманти. Най – голямата фабрика за злато с капацитет на производство 20 тона е собственост на марка Алтънбаш. Марката изнася своята продукция в 40 държави и има над 110 концептуални магазина в САЩ, Австралия, Русия, Германия, Англия, Испания, Румъния, Македония и България.

Независимо от стагнацията на пазарните условия, през 2010г. имаме растеж от 30 %. Алтънбаш е една от най-големите вериги магазини в света. Като първи инвеститор, въвел франчайзинга в сектора с бижута Алтънбаш подпомага представителите си с финансиране, реклама, маркетинг, консултации по проекти и др. Това приложение предлага всички предимства да бъдеш един от веригата магазини с гаранционни сертификати и стандартни цени.

Колекциите на Алтънбаш са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия поддържаща естетическо разбиране. Алтънбаш е силен бранд, предлагащ преди всичко готови колекции за всяка потребителска група.

Защо верига магазини Алтънбаш?
Марка Алтънбаш покрива всички изисквания на потребителите и е специализиран бранд в предлагането на продукти и услуги. Всички бижута на марката притежават международен сертификат за качество и доживотна гаранция. В магазините ни ще бъдете консултирани от дипломирани диамантени експерти.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ