adidas

The Mall adidas Window

adidas е световен производител и търговец на спортни обувки, облекло и аксесоари с мисията да бъде водещата спортна марка в света. Любителите на спортния бранд adidas имат възможността да изберат най-доброто за себе си от двете основни линии adidas Sport Performance и adidas Originals. adidas Sport Performance е изцяло фокусирана към атлетите, за които максимално доброто представяне e от основно значение, но в същото време не подценяват стила. Създадени за пазара на спортни стоки, но притежаващи дизайнерска привлекателност, Sport Performance са удачен избор не само за спорт.
Концепцията на аdidas Home Court магазин в The Mall е идентична с тази на представителните магазини на марката в целия свят със специално оформени зони за всяка от основните линии – Originals, Football, Running и Training. Във всеки кът е заложена идеята за движението, вдъхновено от най-добрите атлети, футболисти, артисти и изпълнители. В интериора и отделните елементи на дизайна на Home Court са вложени емоциите, вълнението, гордостта, страстта и енергията – от пистата, стадиона или корта. Зад всеки продукт, представен в магазина стои амбицията за победа. За adidas това означава иноватиност, нови технологии и възможност клиентите лично да се уверят кой продукт с каква цел, вдъхновение и от кого е създаден.
adidas Originals представя истинското сливане на автентичния спортен стил с глобалния стрийт фешън. Originals черпи вдъхновение от историята и дава съвременна интерпретация на любими модели от миналото, разказвайки тяхната история. Продуктите от Originals са ясно разпознаваеми и се отличават с логото Trefoil, представено през 1972 г.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

adidas

-50% в adidas

Сега е моментът да обновиш гардероба си или да изненадаш някого със страхотен подарък от магазин adidas. Възползвай се от отстъпки до -50% на избрани артикули. *Намаленията са валидни до 16.01.

FB Post-BlackWeekend_1080x1080_Mike

Black Weekend в adidas

Black Weekend в adidas. Вземи до -30% на избрани артикули от 25.11 до 28.11.

1200x1200

Нова колекция в adidas

В магазина на adidas вече празнуват лятото на спортните състезания с колекция обувки, създадени да обединят всички спортове, отбори и атлети. Представяме ти новата колекция Olympics FW21, която събира най-доброто от иновациите на марката в ярки съчетания от слънчево червено и бяло. Колекцията е символ на дългогодишното наследство на adidas да лансира върхови технологии за […]

2690x1200

Adidas представя ULTRABOOST 21

adidas представя ULTRABOOST 21 с нов свеж поглед към най-успешната обувка за бягане на бранда. Екип от водещи adidas дизайнери и специалисти в разработката на продукти работят в тясна връзка с общността на бегачите, за да създадат нов силует, който взима най-доброто от оригиналния ULTRABOOST, за да представи дързък нов дизайн, комбиниран с най-новите технологии. […]

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ