VINOPOLY

Фасада-1-1024x486

На 07.07.2020 г. в The Mall магазин VINOPOLY отваря врати за почитателите на доброто вино, спиртни напитки, кафе и гурме продукти. Това е петият магазин от луксозната верига в страната, чиято амбиция е да предложи на клиентите си богат избор от признати по цял свят марки.

Магазин VINOPOLY представя изискана селекция от най-доброто от световния тероар. Разнообразното портфолио включва биодинамични, органични и кашерни вина, спиртни напитки и кафе с престижни отличия. Гамата се допълва от интригуващи предложения за гурме и аксесоари за вино от висок клас. В магазина могат да се открият и добре познати и утвърдени марки за традиционалистите.

VINOPOLY е акредитиран „Habanos Specialist“ и предлага богато портфолио от кубински ръчно изработени пури: COHIBA, MONTECRISTO, ROMEO Y JULIETA и др.

Магазините Винополи са проект на Сагакс ЕАД, вносител и дистрибутор на престижни световни марки. Философията на SAGAX е да внася отбран брой винарни, дестилерии и производители – предоставяйки възможности за нови, вълнуващи преживявания за тези, които търсят най-доброто от световния тероар.