Starbucks

SB_DSC_1067_1080x1080px-min

Добре дошли в Starbucks® – мястото, където можете да откриете най-доброто кафе в света.

Нашият екип ще ви посрещне с усмивка и ще ви предостави едно незабравимо изживяване.

Starbucks® e любимо място между работата и дома, за приятелски и семейни срещи, или бизнес ангажименти. В Starbucks® можете да се насладите на прясно приготвено ароматно кафе – 100% Арабика, или чай в уютна атмосфера, с приятна музика и достъп до интернет. Предлагаме също уникални видове кафе на зърна, които можете да си приготвите у дома, както и оригинални чаши и тъмблъри, някои от които с колекционерска стойност. Любителите на здравословния начин на живот ще намерят при нас вкусни закуски, сандвичи, смутита и други.

Starbucks® е американска компания за кафе и верига заведения, основана през 1971 г. в Сиатъл, САЩ. До момента разполага с общо над 27 хил. заведения в повече от 70 държави. В България тя е представена от AmRest Coffee, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа.

  • Работно време: Пон - Петък: 8:00 - 21:30 Съб - Нед: 8:30 - 21:30
  • Уебсайт: http://www.starbucks.bg/
  • Телефон: +359 879 609 265
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

11312520_EMEA_Halloween-2022_1x1_KV-2_EMEA_CMKY

Sour Apple Frappuccino от Starbucks

Време е да се страхувате, да гледате филми на ужасите, да разказвате страшни истории и да си направите най-страховитите селфита! Днес няма да е никакъв купон без специалното Sour Apple Frappuccino от Starbucks – задължително за Хелоуин!

6W2A6768

Представяме ти юнския кафе бленд на Starbucks

Представяме ти юнския кафе бленд на Starbucks, който идва направо от Гватемала. Една от най-живописните страни в Централна Америка и център на могъщата цивилизация на маите. Място с много исторически и културни паметници, три от които са включени в списъка на ЮНЕСКО: Археологическият парк „Киригуа“, Националният парк „Тикал“ и град Антигуа, откъдето е и този бленд.

6W2A0812

Нови пролетни чаши от Starbucks

Впуснете се в нови пролетни приключения с новата гама чаши и тъмблъри на Starbucks. 🌼 Вашият нов спътник в пътуването!

BG Spring_FY22_RANGE_KV1x1 (2)

Нови напитки от Starbucks

Вземи от новите студени напитки на Starbucks.