Ola Taste of MED

Capture

Ние от OLA обичаме храната. Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтин и подправки от градината.

Знаем, че хапването в мола не винаги е лесна задача, особено ако искаш да спестиш време, но и да се храниш здравословно. Определено нашата страст не са бургерите, замразените пици и сандвичи, затова и всяка сутрин може да видите готвачите на OLA да приготвят на място менюто за деня.

Избрахме средиземноморската кухня, защото е не само наистина полезна, но и защото комбинира храна богата на вкусове, аромати и настроение.

Обичаме да експериментираме и непрестанно допълваме рецептурника си с нови вкусни предложения.

Любителите на различните видове диети могат да открият при нас безмесни ястия и предложения без глутен и млечни продукти.

Стремим се да подкрепяме локалното производство и когато сезона позволява, зареждаме продукти от българските градини, които стават главни действащи лица в сезонните ни предложения.

Знаем, че не всеки се храни еднакво, затова всички наши ястия се предлагат на грамаж, според апетита, а не на порции. Не сме почитатели на ненужното изхвърляне на храна и вярваме, че осъзнатото хранене ни прави по-здрави и добри.

Знаем, че добрата храна върви най-добре с качествено и приветливо обслужване и работим усърдно похапването при нас да е приятно преживяване.

Заповядайте на място в обекта ни в The Mall!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

koledno menu - v3

Коледно меню от Ola Taste of MED

Посволи на Ola Taste of MED да сготви за теб и твоето семейство на Коледа! Поглези себе си и хората, които обичаш, с празничните менюта на OLA, приготвени с внимание и любов. И за да може всеки от семейството или гостите да избере своето любимо меню и да похапне на празника това, което обича са […]

pile pasta pesto

Разгледай италианските предложения на OLA Taste of MED

Направи деня си още по-хубав с италианските предложения на OLA Taste of MED. Разгледай част от неустоимите комбинации, приготвени по класически италиански рецепти. *Напомняме ти, че можеш да се възползваш от -20% отстъпка на всички италиански предложения до 31.10.  

lasagna_bolognese_post-italy20%off_optimized

„Италия в mOLA“ в Ola Taste of MED

Октомври е месецът на „Италия в mOLA“. Всички италиански предложения на Ola Taste of MED са с -20% отстъпка. The Mall, етаж 2.

italy-20off

-20% в Ola Taste of MED

Не е нужно да отидеш в Италия, за да опиташ традиционни италиански ястия, защото през целия месец Октомври те очаква приключението „Италия в мOLA“. Наслади се на италианските предложения на Ola Taste of MED, приготвени по класически рецепти с 20% отстъпка.