Ola Taste of MED

Capture

Ние от OLA обичаме храната. Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтин и подправки от градината.

Знаем, че хапването в мола не винаги е лесна задача, особено ако искаш да спестиш време, но и да се храниш здравословно. Определено нашата страст не са бургерите, замразените пици и сандвичи, затова и всяка сутрин може да видите готвачите на OLA да приготвят на място менюто за деня.

Избрахме средиземноморската кухня, защото е не само наистина полезна, но и защото комбинира храна богата на вкусове, аромати и настроение.

Обичаме да експериментираме и непрестанно допълваме рецептурника си с нови вкусни предложения.

Любителите на различните видове диети могат да открият при нас безмесни ястия и предложения без глутен и млечни продукти.

Стремим се да подкрепяме локалното производство и когато сезона позволява, зареждаме продукти от българските градини, които стават главни действащи лица в сезонните ни предложения.

Знаем, че не всеки се храни еднакво, затова всички наши ястия се предлагат на грамаж, според апетита, а не на порции. Не сме почитатели на ненужното изхвърляне на храна и вярваме, че осъзнатото хранене ни прави по-здрави и добри.

Знаем, че добрата храна върви най-добре с качествено и приветливо обслужване и работим усърдно похапването при нас да е приятно преживяване.

Заповядайте на място в обекта ни в The Mall!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

fbpost

Оферта в OLA Taste of MED

Любовта и виното вървят ръка за ръка, затова в периода от 12 до 16 февруари в OLA Taste of MED, ако направиш сметка над 29 лв., получаваш подарък — бутилка Вино SOLI #EdoardoMiroglio! Намери ги на ниво 2 в The Mall!

Christmas Menu

Вкусно меню за Бъдни вечер от OLA Taste of MED!

И тази година OLA Taste of MED ще се погрижи за трапезата ти с уникалното си меню, създадено с любов и внимание към детайла. Всички ястия са вдъхновени от християнските традиции и приготвени с култ към здравословното хранене Поръчай предварително онлайн или на място в обекта им на ниво 2.

ЗЕЛЕНО меню в OLA Taste of MED

  OLA Taste of MED са изключително развълнувани да ти представят тяхното ЗЕЛЕНО меню! След дългата и студена зима, време е да вдъхнеш живот и енергия на храната и да опиташ нещо ново, свежо, вкусно и полезно за здравето. Тяхното ЗЕЛЕНО меню включва богато разнообразие от ястия, приготвени от най-свежите СЕЗОННИ продукти. Прясна коприва, хрупкав спанак, […]

koledno menu - v3

Коледно меню от Ola Taste of MED

Посволи на Ola Taste of MED да сготви за теб и твоето семейство на Коледа! Поглези себе си и хората, които обичаш, с празничните менюта на OLA, приготвени с внимание и любов. И за да може всеки от семейството или гостите да избере своето любимо меню и да похапне на празника това, което обича са […]